Kritisk politisikkerhet på en kino i Liège: Her er hva som skjedde der

Bak dørene til Palace Cinema, kinokomplekset til Ginepolis-gruppen som ligger i hjertet av Liège på rue Pont d’Avreille i utkanten av Carre-distriktet, fant en hendelse sted denne fredag ​​kveld. Politifolk, PAB-medlemmer (Anti-Robbery Squad) ble til og med kalt inn som forsterkninger for å forstyrre den offentlige orden i et rom og forstyrre forretningsdriften.

I følge lokalt politi brøt det ut et krangel som involverte et dusin personer like etter klokken 21 i rom nummer 5 med 500 seter, der action-eventyrfilmen ble vist. Black Panther: Wakanda Forever. Betydningen av paradokset? Inkonsekvens i belegget av nummererte seter. Det oppsto et slagsmål og det ble litt panikk i rommet.

Da et stort antall politimenn ankom stedet, ble visningen av filmen stanset. Alle personene på de to siktede rekkene ble gjenstand for identitets- og billettkontroll, men ingen av disse personene ble administrativt arrestert. Heldigvis ble ingen skadet.

Verifikasjon av nummererte seter er utført. Seks personer som ikke hadde god plass til å se filmen fikk nye billetter til kvelden, en god forretningsgest på kinokomplekset. De to gruppene, som hadde forstyrret den offentlige orden, ble kalt til å forlate stedene i forskjellige retninger for å unngå et nytt sammenstøt.

READ  Tony Mowbray skisserer Rovers 'planer for overføringsfristens dag

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *