Kunngjør det første biodrivstoffdrevne flyet for Sikorsky S-92 helikopter

Foto med tillatelse til Norsk CHC Helikopter Service

Det Stratford-baserte Sikorsky-flyet er også kjent som det bærekraftige drivstoff-biodrivstoffet som brukes i S-92-helikopteret som et alternativ til petroleumsbaserte drivstoff.

Selskapet kunngjorde også det første fullstendige biodrivstoffdrevne flyet til sine S-92-fly: Norges CHC-helikopter fløy det første helikopteret ved bruk av syntetisk parafin parafin laget av restfôr, inkludert avfall og brukt matolje.

“Som et selskap sikrer vi stabilitet, og jeg er stolt over at S-92-helikopteret vårt spiller en rolle i en veldig stabil fremtid,” sa Jason Lambert, visepresident for globale virksomheter og militære organisasjoner i Sikorsky.

“Flyet er kjent for sine fordeler uten sidestykke, og bruk av biodrivstoff er enda en egenskap på listen.”

Forrige artikkelNY rangerer først i ny studie av beste tilstander for lærere, CT rangerer som tiende
Neste artikkelBohringer Ingelheim kjøper Apexa Biologics, et kreftforskningsinstitutt

Phil Halls forfatterskap for Westfair Communications har mottatt en rekke priser fra Connecticut Press Club og Connecticut Society of Professional Journalists. Han er en tidligere FN-basert korrespondent for Farsild Broadcast News og forfatter av 10 bøker (utgitt av Pierre Manor Media, inkludert utgivelsen 2020 “Moby Dick: The Radio Play” og den kommende “Jesus Christ Movie Star”). Han er også medvert for SoundCloud Podcast “The Online Movie Show”, WAPJ-FM Talk Show “Nutmeg Satter” og forfatter av The New York Times, New York Daily News, Hartford Current, Wired Credit, The Hills Congress Blog, Profit Secret og MRep StockNews.com. Utenfor pressen spiller han en skrekkfilmskuespiller – vanligvis en skummel skurk som blir hardt drept på slutten av hver film.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *