Kunngjøreren bruker rasemessige motspill mot kvinnebasketballaget som knelte under nasjonalsangen | U.S. nyheter

En kunngjører på en jentes videregående basketballkamp i Oklahoma brukte en rasemessig oppslemming da spillerne knelte under nasjonalsangen.

Norman High School-laget tok et kne før kvartfinalekampen mot Midwest City – en kjent måte å bekjempe rasemessige og sosiale urettferdigheter.

En av kringkasterne fra Livestream skjønte ikke at mikrofonen deres var live: “Er de på kne? F *** De. Jeg håper Norman sparker i rumpa … F ****** n ** *** *. “

Oklahoma High School Activity Association sa at det ikke ville tolerere denne typen oppførsel: “Mens vi for tiden etterforsker hendelsen, vil ikke teamet vårt lenger spille noen kamper for de gjenværende mesterskapene.”

NFHS-nettverket, som også strømmet spillet, sa at det var “sykt” og “opprørt” av kommentarer fra sendingen.

Nick Miguelorino, veileder ved Norman High School, sa at skoledistriktet støtter studentenes rett til å uttrykke seg fritt.

Han la til: “Vi fordømmer og vil ikke tolerere de voldelige ordene og holdningen til disse kunngjørerne. Vi vil gjøre alt vi kan for å støtte og markedsføre teamet vårt og alle de som er berørt av denne hendelsen.”

Joy Hoffmeister, Oklahomas offentlige instruksjonsveileder, la til: “Disse kommentarene er onde og onde. Hjertet mitt er vondt for de unge kvinnelige idrettsutøverne som har blitt utsatt for dette avskyelige og motbydelige tyveriet.”

READ  West Ham er klar til å fjerne vei for Lingard gjeld ved å kjøpe Benrahma denne måneden West Ham United

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *