«Kveldene blir lengre og kaldere» (Foto)


For å starte vinteren ønsket Peter Doane å installere en ny pelletskamin i hjemmet sitt. Så Gencois henvendte seg til H&F. «Da mannen kom for å installere den gamle ovnen min, gjorde han et godt inntrykk på meg. Derfor bestilte jeg en ny av han i april. Jeg betalte umiddelbart 2300 euro på forhånd, sier mannen i Belong van Limburg.

Montering er planlagt i byggeferien. Bortsett fra i dag er det ikke spor etter en pelletskamin i huset til Peter. «Kveldene blir lengre og kaldere. Det er fortsatt ikke levert. «Problemet er at selskapet ikke lenger gir noe livstegn. Nettsiden er nede, butikken er stengt… selskapet ser ut til å ha kommet videre.

Facebook-siden alene er vitnesbyrd om et enda mer aktivt fellesskap. En flamsk avis kunne snakke med direktørens datter, som imidlertid ikke ga noen opplysninger om Peters ordre. En historie som ikke er unik, da et titalls mennesker vil være i samme situasjon.

Ble de svindlet? I et kort svar til Belang van Limburg på Messenger sier lederen nei. «Jeg er en liten uavhengig med datteren min. Jeg ble veldig syk i juli og er fortsatt på rehabilitering. Jeg kan ikke nå lederen på telefonen, så kundene må svare på dette for nå. «Vi ber kundene om å forstå at faren min er syk. Når får de nyhetene? For ytterligere kommentarer henviser jeg til faren min, legger datteren til.

READ  Sheffield United-eier Prince Abdullah: Chris Wilder 'trakk seg' to ganger, betaler Rs 4 millioner | Fotballnyheter

nok? Ikke egentlig. De bestemte seg for å anmelde politiet.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *