Kvinne i kritisk tilstand etter å ha blitt skutt og såret av offiserer inne i en Capitol-bygning etter Trump-støttespillere

En kvinne er i kritisk tilstand etter å ha blitt skutt i brystet på Capitol Stadium da Donald Trumps supportere fortsatte å angripe stadion.

Rapporterer CNN En kvinne er i kritisk tilstand og flere polititjenestemenn ble såret da Donald Trump-støttespillere angrep Capitol dagen Kongressen kom til for å sertifisere valgkollegiets stemmer fra presidentvalget i november i fjor.

Bildet og videoen viste at kongressmedlemmer ble kastet fra bakken etter at president Trump tidligere fortalte tusenvis av støttespillere samlet i Washington, DC: «Vi vil aldri akseptere presidentvalget.»

Demonstranter går inn i senatet onsdag etter at Donald Trump sa til fansen: «Vi vil aldri akseptere valget.»

En video tatt av en Twitter-bruker viste en kamp mellom tjenestemenn som forsøkte å plassere støttespillere i Gulfen mens «USA» ringer gjennom korridorene.

Demonstranter fortsetter å okkupere flere områder i Capitol-bygningene. Les mer Her.

En annen video av NBC News-produsenten Frank Thorpe V viste demonstranter i Senatgulvet.

Det er innført portforbud i Washington, og kongressmedlemmer blir evakuert evakuert på grunn av sikkerhetsproblemer, med rapporter om tåregass som er brukt i bygningen.

Trump fortalte tidligere et «Save America» ​​-møte på Det hvite hus i South Ellipses på onsdag, etter innlegg fra sønnene Eric og Donald Jr.

Han ba visepresident Mike Pence om å blokkere Joe Bidens seier i novembervalget der Kongressen satt for å sertifisere valgkollegiets stemmer.

«Hvis Mike Pence gjør det rette, vil vi vinne valget,» sa Trump.

«Alt visepresident Pence må gjøre er å sende det tilbake til statene for ny sertifisering. Vi kommer til å bli president. Du er de lykkeligste menneskene,» sa Trump og gjentok en løgn han hadde promotert før kongressmøtet.

READ  Flyulykke i Kina: Flyets "mest uvanlige" oppførsel, "krasjvarighet, tre minutter"

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *