Kvinne leverer unik bevegelig baropplevelse i sjelden italiensk lastebil – WISH -TV

Denne flytende pinnen ser sannsynligvis ikke ut som noen du har sett før. Kate Herod, eier av Just Call Kate Mobile Libations, ble med oss ​​i dag for å dele hvordan hun var i stand til å gjøre en Piaggio Ape fra 1982 til en morsom ny virksomhet.

1. Fortell meg om din erfaring og hvordan du befant deg i dette yrket.

Jeg er utdannet ved Indiana University. Han ble uteksaminert i hotell- og reiselivsledelse, med spesialisering innen økoturisme, parker og rekreasjon. Jeg har jobbet i noen tjenesteområder siden jeg var 14 år. Jeg har jobbet på pizzeriaer, Hilton -hoteller, Marriott / White Lodging og et hotellledelse / investeringsfirma som administrerende assistent. Selv om jeg likte de fleste aspektene ved hver av disse jobbene, var jeg klar for noe annet, men jeg var ikke sikker på hva det var. Under en sommeroverlevering i 2020 så jeg på å se på gamle bilder fra turen til Italia, et sted jeg gjerne vil tilbake til. Jeg fant et bilde av meg selv festet i San Gimignano, Italia, og minnene mine dukket opp. Samtaler med en venn om hvor kult det ville være å ha en Biagio -ape og gjøre «noe» med det. Da skjønte jeg: «Det er noe annet for meg.»

Jeg begynte å undersøke hva apekatter har på seg nå. Flyttende barer sprer seg over hele Europa, og nå tar denne trenden seg allerede i USA. Jeg finner ut at amerikanske huseiere har en rekke bevegelige bjelker, fra oppussede hestetilhengere til veteranmelkbiler. Jeg begynte å lete etter Biagios ape og kom aldri tilbake.

READ  Viktor Hovland i form for å imponere igjen på dag to av Arnold Palmer Invitational

2. Fortell meg om bilen din, hvor kom den fra?

Min Biagio -ape fra 1982 har kommet langt. Jeg jobbet med et selskap som reiste fra deres beliggenhet i Polen til Campobasso -regionen i Italia, bar babyen min i en trailer og returnerte til Polen for å begynne design / renoveringsprosessen.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *