Kvinners EM: Ada Hegerberg og Norge eliminert, Østerrike vs Tyskland i kvartfinale

Ada Hegerberg og Norge spiller ikke kvartfinale i EM, det er logisk. Etter å ha blitt pulverisert av England (0-8) i forrige kamp, ​​måtte skandinavene direkte beseire Østerrike for å komme seg gjennom gruppespillet.

Men motstanderen deres dominerte fra start til slutt i dette møtet, og den østerrikske seieren (1-0), sikret med en fin heading fra Billa etter en perfekt start av Hanshaw (37.), ville vært for bred. Fordi Laura Feuersingers skudd, dårlig fanget av Pietersen, krasjet av stangen (12.) og Makas, som var i utmerket posisjon, så skuddet hans avverget av den norske keeperen (73.).

Norges oppvåkning kom for sent, så denne testen forlot turneringen på gruppespillet, akkurat som forrige Euro, og endte deretter med tre tap. Østerrike, nummer to i gruppe A, kom til semifinalen i 2017 og møter Tyskland i neste runde. Vinneren av dette oppgjøret vil utfordre Frankrike i semifinalen hvis Les Bleus kvalifiserer seg.

I den andre gruppe A-kampen vant England enkelt (5-0) mot Nord-Irland takket være en avslutning fra Kirby, Meade, Russo og et selvmål fra Burroughs. England rangerte først i denne kategorien.

READ  Norge vant 4. plass i singel mixed race i Otoba, Frankrike

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *