Kyle Eastmond vender tilbake til rugby rugby-ligaen med Leeds Rhinos

Leeds Rhinos har fullført den sjokkerende signeringen av tidligere rugby-liga-forsvarer Kyle Eastmond.

Innehavere av utfordringstroféet har skyndt seg for å få sin fantastiske retur for en 13-manns kamp på en kontrakt som løper til slutten av neste sesong.

Eastmond kom tilbake til scenen i 2007 og ble ansett som et av de lyseste talentene i landet etter fem gode år med St Helens.

Men han forlot ligaen i 2011 for å forfølge en karriere i rugbyunion, og tilbrakte det siste tiåret i et 15-manns spill.

Han spilte for England seks ganger og spilte for noen elitesider av indeksen; Baths, Wasps og Leicester Tigers.

Imidlertid vil han nå gå tilbake til røttene sine ved å bli med i de raskt bevegende neshornene for å søke hans tjenester etter å ha fått to bemerkelsesverdige skader i hans kreative felt.

Halvspiller Rob Louis, som pådro seg en revet firdoblet skade, vil savne sesongstart, mens bakspiller Jack Walker vil savne hele sesongen med en leggskade. Kaptein Luke Gale forlater også neshornet på jakt etter en ny mann, en mistenkt med et revet brystben i begynnelsen av sesongen.

Mannen blir Eastmond, som sannsynligvis kommer rett til neshorn-siden i starten av sesongen. Det er forstått at 31-åringen hadde mange muligheter til å bli i unionen, men har bestemt seg for å komme tilbake til ligaen i minst de neste to årene.

Han vil bli gjenforent med sin tidligere St Helens-partner Sean Lang, som assisterer hovedtrener Richard Agar som nåværende assistent på neshornene. Paret spilte sammen i Saints 2009 Grand Final nederlag mot neshornene.

READ  Belcrano para los niños ganó un partido clave ante Nueva Chicago

Da han forlot rugby-ligaen som 22-åring, hadde han representert England fire ganger.

I henhold til RFLs regler for lønnstak vil lønnstaket bli utstedt ved signering av Leeds. Spillere som kommer tilbake til spillet etter fem år eller mer, får 50 prosent av verdien sin i det første året av kontrakten, etterfulgt av 75 prosent det andre året.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *