Kylian Hazard forklarer marginen sin: “Jeg kan ikke spille så lenge han er – bare fotball

Kylian Hazard ble satt på sidelinjen av Cercle de Bruges og fikk ikke engang spille på B-laget. Situasjon knyttet til sportsdirektør Carlos Avina.

Intervjuet Siste time, Kylian Hazard (26) bekreftet at sjansene for å se ham komme tilbake til banen med Circle de Brooks var små så lenge Avila var der. “Yves Vanderhaeghe gjorde det klart for meg at det ikke var noen annen måte å gjøre det på, og at det ville være uten meg. Jeg hadde en diskusjon med Monaco-ledelsen, men de sa til meg at de ikke har noe med det å gjøre, det er en avgjørelse. . Carlos Avina,” sa Hazard.

Meksikaneren gir Hazard skylden for hans manglende engasjement, noe Paul Clement allerede hadde påpekt den gangen, i tillegg til å sette et dårlig eksempel for unge mennesker. “I praksis gjør jeg det i hvert fall. Det er sant, når noe ikke liker meg, sier jeg det. Men jeg synes ikke jeg fortjener slik behandling,” angrer Kylian. En hendelse avgjorde skjebnen hans: “Jeg ble endret mot standarden, jeg ble fortalt at vi måtte tenke på sirkelen, ikke på ungdommen i Monaco. De tok det ikke riktig. Siden da har jeg blitt fortalt. Jeg vil ikke spill til Carlos Avina er der.

READ  Holland endrer statistikken, noe som gjør deg svimmel

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *