Kylian Mbabane «trodde» av Liverpool-overføring og Declan Rice-rykter

Det forventes å være en stille måned for Liverpool når det gjelder overskuddsinntekt, men det har ikke stoppet spekulasjonene.

De Røde De har slitt med skader denne sesongen – spesielt i midtstopp-posisjonen – og det er rykter om at Jurgen Globe kan være på utkikk etter en eller to forsterkninger.

Som sådan har en håndfull spillere blitt knyttet til Anfield-avgangen, spesielt Guinea Vignaltham, hvis kontrakt utløper på slutten av sesongen.

Når det er sagt, her er de siste Liverpool-overføringsryktene fra hele verden.

Oppført av Declan Rice

WHO?

West Ham United og England midtbanespiller Declan Rice.

Hva?

Eurosport Foreslå at ris har dukket opp som en energi Vijnaltham Alternativt om sommeren må nederlenderen forlate Anfield.

Den nederlandske midtbanespilleren har ennå ikke satt pennen på papiret om en ny avtale i Liverpool, og er sterkt knyttet til et overgang til Barcelona for å gjenforenes med tidligere Holland-sjef Ronald Koeman.

En person som kan bytte en 30-åring er West Ham-stjernen Rice.

Den engelske midtbanespilleren har vært knyttet til et overgang til Chelsea de siste månedene og har uttalt sitt ønske om å bli i London.

Kylian Pope «Pacified»

WHO?

Kylian Mbabane er en av verdens mest ettertraktede talenter.

Hva?

I følge Le Parisian (via HIDC ), Begynner Mbabane å innse at Paris Saint-Germain kontrollerer seg selv, og at Liverpool tror at han er en klubb.

Rapporten sier imidlertid også at den franske spissen føler det samme med Manchester City og Real Madrid.

Den 22 år gamle kontrakten på Parc des Princes utløper i slutten av neste sesong, men han forhandler for tiden om en ny avtale i den franske hovedstaden.

READ  EM 2024: Italia slo Nord-Makedonia, Albania og Danmark for å kvalifisere seg

Verdensmesterskapet i Frankrike har ved flere anledninger vært knyttet til et trekk til Anfield, og spekulasjoner om hans fremtid i PSG fortsetter å vokse.

Mbappe har scoret 16 mål på 23 kamper for det Paris-baserte laget i alle konkurranser så langt denne sesongen, og til tross for at han er kjøpt for $ 165 millioner, vil det franske systemet definitivt tjene penger hvis han tilfeldigvis blir solgt.

United ser ut til å innhente de røde i Upamegano-løpet

WHO?

R.P. Leipzig senterback Diod Upamegano.

Hva?

Som nevnt i den Glass, Manchester United ønsker å stjele en parade i Liverpool for forsvarer Upamegano ved å gjøre et grep denne måneden.

Rapporten sier at Reds-styret sa Kloden Det er ingen penger til forsterkning i januaroverføringsvinduet, og United prøver å bruke dette.

Få de siste Liverpool-skadene og teamnyhetene når kloden henter dilemmaet, og viktige nyheter og analyser av hva som er neste for de røde.

Du vil motta den siste utvekslingspraten og analysen hver dag rett til innboksen din via vårt gratis nyhetsbrev.

Registrer deg her – det tar bare noen sekunder!

Liverpool-sjefen ser på den franske forsvareren som en naturlig partner for Virgil von Dijk, heter det i rapporten.

Både Van Dijk og Joe Gomez står fortsatt på sidelinjen med kneskader, og reduserer dermed mulighetene i Globe-midtstopp-området.

Reds, United, Chelsea og Bayern München er alle interessert ettersom Upmegano forventes å ha en frigjøringsregel på 38 millioner dollar i kontrakten.

Tidligere Arsenal-forsvarer «kontaktet»

WHO?

Tidligere Arsenal-forsvarer Socrates Papastadopoulos.

Hva?

Hellas internasjonale Socrates Papastadopoulos forlot nylig Arsenal med gjensidig samtykke etter å ha støttet Gunners-sjef Michael Arteta.

READ  Liverpools lojalitet kommer tilbake for å bite med to åpenbare overføringsfeil

Midt i Liverpools mangel på sentralforsvar, Idrettsutøvere Det rapporteres at de røde henvendte seg til Socrates for å finne ut av tilstanden hans etter løslatelsen fra Arsenal.

Imidlertid har det ikke blitt åpnet noen formelle samtaler angående spillerens signering, og rapporter antyder at den tidligere Borussia Dortmund-forsvareren er i ferd med å bli med i Olympiacos i stedet.

Socrates kom til Arsenal i 2018 og spilte totalt 69 opptredener for klubben.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *