Kylian Mbappe: Real Madrid vurderer fristen for å by PSG til 17 171 millioner | Fotballnyheter

Real Madrid vurderer å heve tilbudet til 1 171,6 millioner (€ 200 millioner) for Kylian Mbabane.

Den spanske klubben har allerede budt 5 145,8 millioner (170 millioner euro) og 8,57 millioner kroner (10 millioner euro) i tillegg og venter på PSGs svar klokken 17.00 britisk tid mandag.

Bruk Chrome -nettleseren for en mer tilgjengelig videospiller

Real Madrid Paris Saint -Germain er opptatt av å signere Guillian Empire – men fotballjournalist Fabrizio Romano sier at det er to hindringer i veien for en mulig avtale

Alt utover det og å få en avtale ble vanskeligere og vanskeligere, spesielt siden Mbappe er med det franske laget i Clarefontaine.

Madrid vurderer å øke tilbudet til 154,4 millioner euro (180 millioner euro), eller 5 145,8 millioner euro (170 millioner euro) og 25,7 millioner euro (30 millioner euro).

Mbeki scoret to ganger for PSG-laget søndag kveld da de vant 2-0 på Reims. Han sa at det var en “perfekt kveld” på sosiale medier etter kampen.

22-åringen har ikke signert en kontrakt med PSG på 10 måneder, og tror han kan slutte i 2017 hvis PSG betalte ham 180 millioner euro (154,33 millioner pund) i Monaco.

Kylian Embape
Bilde:
Embappe scoret to ganger for PSG -laget søndag kveld

Mbappe har fortalt PSG at han kommer til Madrid som gratis agent neste sommer hvis han ikke blir solgt nå.

Sportsdirektør i PSG Leonardo ønsket Mbappe ut i forrige uke, men i den siste uken i vinduet sa de at de ikke ville selge ham, og de ville ikke selge ham under markedsverdi.

Madrid er fast bestemt på å signere Mbappe, og hvis PSG nekter å la ham gå før fristen på tirsdag, vil de prøve å signere en avtale før januar, slik at han kan flytte til Spania som gratis agent neste sommer.

READ  Tyrone Mings: UK Defenders psykiske helse utviklet på Euro 2020

Følg fristdagen med Sky Sports

Klubbenes forretningstid – vinduet Sommeroverføring stenger kl. 23.00 i Storbritannia tirsdag 31. august i Skottland, og du kan følge hele den siste dagen Sky Sports.

Følg alle de siste utvekslingsnyhetene og ryktene i vårt engasjement Flytting sentral blogg På toppen av det Sky Sports Nettsted og søknad, se Nylige tilbud Og se etter bedre analyse og reaksjon Sky Sports News.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *