LA County restauranter og kinoer ser frem til en travel helg

Restauranter og teatre ser nå frem til en flott helg på det røde dekket med Los Angeles County.

Videoutskrift

En flott helg for teatre og restauranter i LA County. Dette er den første helgen i det røde laget, noe som betyr muligheten for opplevelser som folk flest ikke får om et år. Christine Lazar fra KCAL snakket med entusiastiske bedriftseiere og kunder.

Elsa Anderson: God tid, og du vet, lykkelig start.

Christine Lazar: Restauranten Brew Brothers i Nord-Hollywood gjør seg klar for en stor helg. Dette er den første helgen de har fått spise hjemme i mer enn åtte måneder.

Elsa Anderson: Se og hilse på de som er inne, snakk med dem, og kom tilbake til det normale litt etter litt.

Christine Lazar: De skal ha en kapasitet på 25%. De forventer fortsatt at noen restauranter liker å spise ute, men manager Elsa Anderson mener at spisestedene er klare til å komme inn.

Elsa Anderson: Jeg sitter vanligvis ute, men siden vi ikke kan gjøre noe akkurat nå, vil du selvfølgelig gjøre det. Så jeg tror folk er mer tiltrukket av det. Gud, vi har ikke klart det så lenge, vi vil gjøre det.

Christine Lazar: Kinoer ser også frem til en suksessfull helg. Denne AMC på Porter Farm vil feire den store åpningen. Dette er lang ventetid. Status for kunstteateret var opprinnelig planlagt å åpne i mars 2020, noen dager etter utbruddet.

Teatre må fremdeles kjøre med lav kapasitet, 25% eller 100 personer, avhengig av hva som er mindre. AMC forteller meg at når du har bestilt et sete, vil datamaskinavstanden automatisk evakuere setene rundt deg for å opprettholde sosial avstand. Masker er nødvendig hvis du ikke setter deg ned for å spise eller drikke.

READ  Norge stanser de fleste turene i mars

AMC har kunngjort at alle 25 teatre i LA County åpner igjen. Cinemark har åpnet 10 av sine teatre i LA-området. Paret var klar til å komme på kino igjen. De kom hit for matinen til “Tom og Jerry” på Cinemark North Hollywood.

Siana Ramsey: Vi så stort sett ut som hjemme. Du vet, skjønt, de utgir nå filmer hjemme, og du vet, teateropplevelsen er definitivt veldig annerledes.

Christine Lazar: Christine Lazar KCAL 9 Nyheter.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *