La Libre i digital versjon: nyt en forbedret PDF-opplevelse

Siden tirsdag 12. juli har våre abonnenter nytt godt av en bedre opplevelse i å lese digitalavisen. PDF tilbyr nå mer interaktive og dynamiske funksjoner. Hva er fordelene?

– Den digitale avisen kan selvsagt fortsatt leses i PDF i samme konfigurasjon som papirversjonen, men den gir også muligheten til å lese artiklene én etter én utenfor modellen.

– Denne nye versjonen gir større lesekomfort takket være kontrollen av skriftstørrelsen som er laget etter mål.

– Har du det travelt og har bare tid til å bla gjennom sidene? Fest artiklene som interesserer deg og finn dem når du vil gjennom fanen «Mitt innhold».

– Du kan nå søke etter nøkkelord for å finne innhold.

– PDF-en er tilgjengelig når som helst, selv offline, fra kl.

– Du har 30 dager med filer og tilgang til tillegg.

I Journal+-applikasjonen eller gjennom vår aviskiosk: prosedyren som skal følges

Hvordan dra nytte av denne nye opplevelsen?

1. Hvis du ser på PDF-en på datamaskin, PC eller Mac, vennligst ikke endre vanene dine, det nye formatet vil bli presentert for deg direkte ved å klikke «Stamme» på vår side

2. Hvis du leser den digitale avisen på en smarttelefon eller et nettbrett fra vår La Libre Journal+-applikasjon, trenger du bare å oppdatere den (gjennom Google Play Store hvis du er på Android eller Apple App Store hvis du er på iOS) for å få tilgang til avisen din. I tilfelle problemer, avinstallering/installering av «La Libre Journal+»-appen vår vil sikre at du drar nytte av den nye leseopplevelsen. Ikke glem å logge på igjen med identifikatorene for abonnentkontoen din. Hvis du glemmer passordet ditt, klikk på «Jeg har glemt passordet mitt» og følg den angitte prosedyren.

READ  En Windows -kompatibel iPad? Det er mulig takket være denne applikasjonen

For andre spørsmål vennligst sjekk våre vanlige spørsmål eller kontakt vår kundeservice, som alltid står til din disposisjon på 02/744.44.44.

God lesning!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *