«La oss stoppe hykleriet»: Jonathan Cohen snakker for første gang på «LOL: Who Laughs, Quits»-kontroversen

I april i fjor sendte den franske komikeren Blanche Gardin en Et åpent brev til Amazon-sjef Jeff Bezos. I brevet sitt avslo han en invitasjon til å delta i showet «LOL: Who Crys, Come Out», tilgjengelig på Amazon Prime. Men skuespillerinnen brukte muligheten til å angripe de betydelige avgiftene som ble tilbudt deltakerne i showet. Han fordømte selskapets praksis og anklaget den for å være fraværende Betaler ikke nok skatt i Frankrike.

Flere tidligere deltakere svarte på Blanche Gardin:Ahmad Silla, Virginie Ephra Og Adèle Exarchopoulos. Jonathan Cohen, stadig klokere, svarte nylig på skuespillerinnens kommentarer til magasinet Télérama.

«Hun er ikke en hvit due», en skuespiller fra «Dégeulasse»: LOL: ler, fordøyer ikke Blanche Cordins ord

For Jonathan Cohen, sistnevnte «Blanche innrømmer at det er sannhet i Cardins tale. Likevel påpeker han noen inkonsekvenser i skuespillerinnens tilnærming. Spesielt brukte han en internettgigant, Facebook, for å spre budskapet sitt, men han brukte definitivt en smarttelefon.av et upåklagelig merke» Gjør det. Skuespilleren fortsetter: «La oss stoppe hykleriet, vi må alle forholde oss til disse store gruppene. Foruten offentlig tjeneste, hva er 100 % feilfritt? Ingen dramatikk har blitt filmet ennå, noe som setter mange mennesker i arbeid, teknikerne jobber sin tid, erklærer skuespilleren. V.S«Dette er sannheten jeg vil se, ellers ville jeg begrenset meg i arbeidet mitt.»

Faktisk har skuespilleren, som for tiden spiller i Amazons franske komedie «Centinelle», samarbeidet med strømmeplattformer ved flere anledninger.

READ  Han hadde «ingen penger satt av til pensjonisttilværelsen».

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *