«La oss være ærlige, det ble savnet»: «Télématin»-programledere beklager etter skisse av Nice-angrepet

Som en påminnelse valgte komikeren Nice-angrepet – rettssaken startet i Frankrike i går – og dødsfallet til terroristen Mohamed Lahoij-Pouhlel i den første spalten av showet. Dessverre for henne, Denne skissen kom ned til en rekke hikke og belastninger. Og en reklamepause i midten. Komikeren ble rettferdiggjort på Instagram.

Denne tirsdag morgen, under sendingen til «Télématin», ba Julia Vignali og Thomas Soto offentlig om unnskyldning til publikum etter artikkelen til Alexandra Pizzagalli. «Mange av dere ble med rette slått av den vittige artikkelen om gårsdagens show, som åpenbart mislyktes, og startet med Thomas Soto. Det kan skje, men i dette tilfellet ga det bare smerte til alle ofrene for denne tragedien, som vi er dypt for unnskyld.

Hans kollega la senere til: «Personlig har angrepene veldig spesiell resonans for meg. Dessverre er jeg flink til å vite at det krever mye etterpåklokskap for å le av en slik tragedie, og at man noen ganger aldri kommer dit.

Den franske TV-gruppen sendte også et ord til ofrene for Nice-angrepet i går kveld etter den kontroversielle artikkelen: «Vi beklager at en humoristisk kronikk med rette har fornærmet mange seere. Vi beklager til ofrene for Nice-angrepet og deres kjære.

READ  Storebrødrene Kate Lawler utnevner '140 barnepike' etter søvnløse netter med baby Noah

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *