La Tribune’s Plateau svarer på Jason Tenaires valg: «Jeg lar ham være i fred om en uke for å finne en klubb»

Roberto Martinez Han avslørte valget sitt til dobbeltoppgjøret mot Wales og Nederland i Nations League. Med to overraskende navn i forsvaret: Jason Tenaire Og Geno de Bast. Det faktum at han fortsatt ikke har funnet en klubb måneder før verdenscupen bekymrer observatører, med en andre strålende start på sesongen med Anderlecht. I Tribunens sammenstilling ga advokater uttrykk for sitt syn på begge stevningene.

Den spanske treneren har bekreftet at hvis han velger den tidligere Lyonnais, vil han ikke spille. Et valg som ikke er inkludert Philip Albert. «Roberto Martinez motsier seg selv og det er synd for meg. Jeg lar ham være i fred i løpet av uken for å finne en klubb. Hvis han finner en klubb om to eller tre uker, vil han ikke være klar for Qatar».

Spesielt udelte ord Nordin Jabari. «Jeg tror han tar det nettopp for å finne en klubb, det er en gave. Det er veldig irriterende for andre spillere fordi budskapet ikke stemmer. Men det er slik Martinez alltid har jobbet, han har laget sitt av spillere. Etter min mening burde han Spill ham i tjue minutter for å få rytmen hans..

La Tribunes nyeste spaltist, Mark WilmotsStøtter hans arv ved roret til Devils. «Jeg forstår, han har vært på landslaget i ti år, det er bra for ham å trene med en gruppe og jobbe med baller, men det vil ikke hjelpe ham å finne en klubb fordi han er synd for oss. Han har mye av erfaring. Jeg forstår ikke hvorfor han ikke har funnet en sjef ennå».

Når det gjelder Debast, når Anderlechtois fyller 18, bør han inkluderes i gruppen? «Han er en veldig fin fotballspiller, spesielt siden det er en trettimannsliste. Kanskje litt tidlig, men jeg har ikke noe imot det.»på forhånd Stephen Strecker.

READ  Sammenstøt brøt ut mellom supportere etter Searing-Molenbeek Dam / Pro League / Barrages / Searing-Molenbeek (0-0) / SOFOOT.com.

Philip Albert er enig. «Forsvaret er aldrende og talentfullt, men dette er deres siste kamp. Jeg håper neste generasjon blir det. Derfor bør det legges til.»

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *