Lampard sier «Jeg kan takle press» etter Chelseas retur til Leicester

Etter Chelseas 2-0 nederlag mot Leicester, stilte Frank Lampard spørsmål om hans fremtidige leder, hans femte nederlag på åtte seriekamper.

«Jeg kan ikke bli fanget av hva reaksjonen vil være fordi jeg vil sitte og tenke på det hele dagen,» sa Lampart om forslagene og la til at tiden for å vise forbedring er over. Chelsea. «Jeg er ikke den eneste lederen som blir satt under dette presset, men det som er bra med meg er at jeg er flink til å takle stress.»

Lampard spurte om evnen til noen av spillerne hans til å takle stress. Han var kritisk til Leicesters tomålsforsvar og mener det har ført til Chelseas dårlige nylige form og «manglende lyst».

“Generelt tema [against Leicester] Det var tregt, tregt. Det mangler selvtillit, men med lite ønske om å løpe. Når et lag er selvsikkert, ser de ut som Leicester. Eller som jeg gjorde for en måned siden. Den mest åpenbare beskjeden til spillerne når du spiller bra er at hvis du slapper av litt, vil dette spillet sparke deg i ryggen.

«Det er spillere som ikke spiller, de burde være det,» fortsatte han. «Bare de kan takle det. Det er opp til deg hvordan du takler tilbakeslag.»

Lampard unngikk også kritikk av de hyppige endringene i lagvalget. «Jeg har nevnt det mye. Vi er ikke en ferdig artikkel. Du kan ikke forestille deg det beste laget. Spillere må eie et sted. Det er veldig lett å ikke forandre laget i en bedre verden. Når du leter etter ytelse og personlige forbedringer, velger ikke et lag selv. Jeg tok denne jobben og visste at det ville være vanskelige tider. ”

READ  Slavia Brock vs Arsenal: Spotlight på Michael Arteta for Europa League-dykk som Gunners må vinne | Fotballnyheter

Leicester var en komplett variant for Chelsea, og fortjente fullstendig en seier som gjorde dem topp i ligaen

Brendan Rodgers sa at det var for tidlig å begynne å snakke om at laget hans vant tittelen. «Det var bra i første del av sesongen, og ytelsesnivået var veldig høyt,» sa han. «Jeg tenkte egentlig ikke på det [the title]. Vi så endringer over hele sesongen.

«Tottenham var der for noen uker siden, og da snakket alle om Chelsea. Liverpool er fantastiske mestere og Manchester United er de beste. Det er veldig gøy å se Leicester, men det å være der vil være en stor utfordring for oss.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *