«Landsbyen har vakker arkitektur og kunst, men den tømmes sakte ut»

Når været er fint og varmt, vil du reise langt for en rimelig penge? Nå er det litt mer mulig takket være dette publisitetsstuntet av byen Presicce i Italia. Denne lille kystbyen ligger i Puglia, like sør for hælen, kjent som Salento av lokalbefolkningen.

Ifølge CNN prøver byen Precis å tiltrekke besøkende til mangfold og ønske nye ansikter velkommen. «Sindaco», (forstå ordføreren) Alfredo Balis sa: «Det er mange tomme hus i det historiske sentrum bygget før 1991, som vi ønsker å se renovert med nye innbyggere. »

Gjennomsnittsprisen på disse husene er 25 000 euro. Til dette beløpet skal legges kostnadene ved renoveringsarbeid. Så for å tiltrekke seg nye kjøpere, sier Presicce at de er klare til å investere nesten 25.000 euro for nye kjøpere.
videoer

Bystyret mener landsbyen har «fantastisk arkitektur og kunst», men «tømmes sakte ut». Faktisk migrerer mange italienere nordover på jakt etter arbeid.

Bales fortsetter: «Vi vil tilby opptil 25 000 euro til folk som ønsker å bosette seg her og kjøpe et av de forlatte husene. Så finansieringen vil bli delt i to deler: den skal delvis brukes til å kjøpe et gammelt hus og til å renovere det om nødvendig. »

Ettersom kontrakten fortsatt er under ferdigstillelse er det foreløpig ikke mye informasjon tilgjengelig, men det ser ut til at mer informasjon vil bli lagt ut på kommunens nettsider.

For å kvalifisere, må du godta å bli en heltidsboer og kjøpe en av eiendommene bygget før 1991.

READ  USA, Japan og Sør-Korea har lovet et "sterkt og avgjørende" svar på Nord-Koreas atomprøvesprengning

Ifølge CNN vil den vakre byen kunne betale de pengene til nye innbyggere etter at den fusjonerer med nabobyen i 2019 for å bli Presicce-Acquarica.

Foreløpig vet vi ikke hvor mange mennesker Bresiche er villig til å betale for å bosette seg der.
videoer

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *