Langrenn: Norge, Sverige og Finland, spesielt, OPA | Nordic Mac | #1 Skiskyting

Langrenn: OPA utvides

Denne tirsdag morgenOrganisasjonen av alpinlandenes skiforbund (OPA)Født i 1972, annonsert på slutten av denne vårkonferansen, Tilføyelse av seks nye land : Der Finlandder Sverigeder Norgeder Kroatiader Ungarn Og dette Polen. «Disse forbundene er fullverdige partnere med full stemmerett», står det. I kommunikasjon.

så, Disse medlemmene er Andorra, Tyskland, Frankrike, Italia, Liechtenstein, Østerrike, Sveits, Slovenia, Spania og Tsjekkia.. «Nye prosjekter som for tiden er i planleggings- og gjennomføringsfasen vil skape ytterligere synergier. I konsensus mellom de seksten medlemslandene er utviklingen av sporten og promoteringen av idrettsutøverne og de ulike sektorene alltid satt i forgrunnen. »

Thomas Bing (GER), Julien Arnaud (FRA), Remy Bourdin (FRA): samlet pallplass for langrenn OPA Cup 2022/2023 – Emmanuel Jonier

Med denne avtalen er ungdommen vant til å delta Skandinavisk snitttil Slavisk kopp eller på Balkan Cup vil være nå Autorisert til å ta starten av alpincupene. Systemet indikerer også «på grunn av utvidelse på europeisk nivå».Det andre trinnet er å «forvente» navneendringen..


Les mer


De siste fem meldingene

Artikkelen fortsetter under annonsen

READ  Volleyball | Norges perfekte selvsabotasje

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *