Langrenn – Worlds. Herrestafett: Underpress Norge verdensmestere, Blues opprørte 4

I kamp endte franskmennene på 4. plass i herrestafetten i Blanica denne torsdagen gjennom løpet om bronsemedaljen. Et løp dominert fra start til mål av nordmennene som ledet fra de første kilometerne.

Med sikte på medalje måtte de nøye seg med en bitter fjerdeplass. I herrenes stafett av disse verdener i kampen om bronse PlanicaDet er et fransk lag Forbi Nær scenen denne fredagen. Den siste tricolor fakkelbæreren, Jules Lapierre, ledet siste runde med Tyskland i en kamp om tredjeplassen. Men grunnleggeren Chartreuse Tyske Friedrich klarte ikke å holde farten oppe i hjemmebanen Stygg. Blues befinner seg ved foten av scenen.

Herrestafetten ble logisk vunnet av Norge. Skandinavene etterlater ingen spenning i en Hans-lignende seier Christer jakthund Som umiddelbart tok til fra første kilometer. Ved å sikre deres avstand på mer enn 50 sekunder fra de første utfordrerne, Melk Golberg, Simon Heckstad Kruegerog Johannes Hoesflot Claybo De kjørte rolig sitt løp i tet og uten press.

Finland, som vant sølvmedaljen, gikk deretter videre til andre runde. Livo Niskanend Rask unna den medaljevinnende gruppen for å bli nummer 2. De to siste finske løperne fikk kun i oppgave å tette gapet med de svenske, tyske, sveitsiske og franske rivalene.

>> Fullstendige resultater

Dette innholdet er blokkert fordi du ikke godtar informasjonskapsler og andre sporstoffer.

Klikk «Jeg aksepterer»Informasjonskapsler og andre sporstoffer vil bli deponert, og du vil kunne se innholdet (Mer informasjon)

Klikk «Jeg godtar alle informasjonskapsler»Du samtykker til plassering av informasjonskapsler og andre sporingsmidler for å lagre dataene dine på våre nettsteder og apper for personlig tilpasning og annonsemålretting.

READ  Sverige / Norge (TV / Streaming) På hvilken kanal vil du se Nations League-kampen på søndag?

Du har muligheten til å trekke tilbake samtykket ditt når som helst ved å se våre retningslinjer for databeskyttelse.
Administrer eksamenene mineFranskmennene tapte bronsen

Franskmennene har drømt om denne historiske tredje medaljen og har muligheten til å få den denne fredagen. Men på vei Planica, spenningen var på topp. Og når som helst Trefarget Ikke sikker på hvordan du skal utnytte muligheten til å sprenge løpet. Dagens første fakkelbærer, Richard Jouve, etablerte sine standarder ved å starte stafetten i kontakt med toppnasjonene, Norge tok raskt av. på mikrofonenEurosportDe Hot-alpin langrennsløper Forklart: «Da vi så det jakthund Først visste vi at det ville bli veldig sterkt. Det er et greit løp og vi vet at det kommer flere hard Målet var å avslutte med minst mulig avstand fra kontakt.

For hans del, Hugo Labalus Han ga alt under den andre stinten for å beholde siktet på pallen sammen med Sverige, Canada, Sveits og Tyskland. Clement Paris På sin side satte Sverige farten Boroma Eller sveitsisk Spesielt stua. Men dette tredje nivået ble veldig forsinket av noen og passet hovedsakelig på hverandre. Den fjerde og siste kampen var veldig spent for Jules Lapierre. Han satte et jevnt tempo og holdt kort ledelsen for å slå Sverige og Canada i siste runde. Franskmennene mistet tredjeplassen på siste hektometer.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *