Laurent Buffy reagerte på hennes endring av kropp: “Folk fortalte meg at jeg ikke følte meg bra”

De Laurent Buffys opptreden på settet til «Onest en Direct» i France 2 forrige lørdag vakte mye snakk om ham. Med god grunn dukket den 63 år gamle komikeren, som generelt er skallet, opp med mer fullstendig hår enn vanlig og tre dagers skjegg.

På sosiale nettverk reagerte mange internettbrukere på denne fysiske endringen og ble overrasket over denne utseendeendringen. Laurent Buffy svarte på kommentarer på Twitter. “For to år siden hadde jeg implantater og poser under øynene som folk nå har oppdaget“han sa.”Jeg legger til deg for anus hvit“, la han til i en humoristisk tone.

Denne onsdag morgen ble King of Hidden Cameras invitert til Europa 1 som en del av en annonse for sin nye bok. Mulighet for ham til å revurdere bruken av kosmetisk kirurgi:“Jeg tok en hårtransplantasjon for to år siden. Jeg er komfortabel, jeg ble så overrasket over at jeg endte opp med å gjøre dette.”, Han uttrykte optimisme.

“Jeg har hyperkonder”

Komikeren kom med en overraskende avsløring: Jeg lagde posene mine under øynene fordi jeg alltid var trøtt og folk fortalte meg at jeg var syk.. Siden jeg er en hyperkonder, orket jeg ikke det. Jeg gjorde håret og øynene mine samme år”, Han forklarte.

READ  'Crazy Rich Asians' regissør for å utforske en rekke høyprofilerte kinesiske kunstverter i sin neste film

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *