League of Nations for Eden Hazard etter mål C1

Det er en glede å se Real Madrid på 7. plass på banen igjen. Spesielt når det utvikler seg smertefritt og er mentalt lettet. Denne søndagskvelden gjorde Eden Hazard sitt store comeback etter en ankeloperasjon på en drøy halvtime på slutten av kampen.

Muligheten til allerede å føle at formålet med det kirurgiske inngrepet er oppnådd. For å bli kvitt metallplatene som hadde påført ham litt ubehag, nølte ikke Hazard med å stille seg frem så snart han hadde sjansen.

Vi har faktisk sett ham prøve noen dråper, sette mange akselerasjoner på akselen og gjøre lett bruk av kroppen når den høye hastigheten er litt lav og gjøre feil. Kadis to livvakter er kledd i gult på grunn av ham.

Imidlertid klarte ikke Red Devils-kapteinen å gjøre en forskjell mot Cadiz sitt tapre lag som kjempet mot det i en svært vanskelig kamp (1-1). Uten Lunin (i stedet for Cordois, overlatt til hvile) mange store redninger – inkludert straffer – ville nok Madrid-folket tapt kampen.

Dette er ikke viktig for de spanske mesterne. Dette møtet gjorde det mulig å gi spilletid til de mindre brukte spillerne. Og la Eden Hazard øke tempoet. Han får en ny sjanse til å vise seg mot Betis neste søndag, klar til å spille mot Liverpool på State de France 28. mai.

Før du planlegger neste sesong i Madrid, vil det være fire Nations League-møter med Belgia (3., 8., 11. og 14. juni). «Hans plan er veldig klar: han er her, og han gjør det med mye entusiasme fordi han ikke har hatt det bra de siste årene. Han ønsker å vise kvaliteten sin, og han er der for å bevise det.»Carlo introduserte Ancelotti, uansett hvor mye han stoler på.

READ  England og India: Jaspreet Bhumra satte opp en turistsuksess på Oval

S. Ha

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *