Leder – Et sunt grønt område: Noen av trærne i Canton Village Park vil bli fjernet i høst | Redaksjoner

Det grønne rommet som eies av First Presbyterian Church i Canton, fungerer på en måte som gårdsplassen i landsbyen.

Canton Village Park har arrangert en rekke offentlige arrangementer gjennom årene. Det brukes også regelmessig av innbyggere som leter etter et rolig og pittoresk sted å tilbringe en del av dagen.

Kirken og byen har delt en unik disposisjon når det gjelder denne dyrebare eiendelen i to århundrer. Mens First Presbyterian eier området, vedlikeholder Canton Department of Public Works det.

Parken vil kreve ekstra vedlikehold for å sikre at fremtidige generasjoner kan nyte sin skjønnhet. Mens trær forbedrer den estetiske kvaliteten på ethvert grøntområde, må de mindre friske i Canton Village Park fjernes.

“De stille vitnene i parken i mer enn 200 år har vært trærne som skygger for samlingsstedet, vaktstedet, festivalstedet og hjemmet til sesongbøndermarkedet. Avgrenset av hoved- og parkgater, er parken nå skyggelagt av 60 trær, hver med underjordiske ender og grønne kalesjer. En blanding av sukker, rødt, sølv og norsk lønn, nordlig rød eik og lind utgjør det meste av støtten. Pastor Michael P. Catanzaro, pastor i First Presbyterian, ledet to turer i Greet the Green [last] uke, og fremhever kommende trearbeid finansiert av State Department of Environmental Conservation’s Urban and Community Forestry Program, ” ifølge en historie publisert 3. september av Watertown Daily Times. “St. Lawrence County Soil and Water Conservation District har jobbet med Village Tree Committee og First Presbyterian for å revitalisere trelandskapet ved hjelp av DEC -midler som ble tildelt tidligere i år. Med anbefalinger fra County Forester Aaron Barrigar, vil mulking jevne ut to stubber og fjerne 12 døde eller døende trær. En rekke på syv lønnesorter, tre asketrær, en amerikansk alm og en norsk gran er merket for fjerning på grunn av frostsprekker, dieback og skade på gressklipperen. Arbeid med de resterende 48 friske trærne vil innebære beskjæring, kalesjerengjøring, jordlufting og mulching. De fjernede trærne vil bli erstattet av 24 nye plantasjer.

READ  Ti stille, skandinaviske stuer med minimalistisk design

“I desember kunngjorde DEC 1,4 millioner dollar i UCF -finansiering for offentlig vedlikeholdte trær. I løpet av det siste tiåret har staten utstedt mer enn 12,6 millioner dollar gjennom programmet. I 15. runde i fjor mottok den nordlige delen av landet tilskudd til byen Watertown og landsbyene Malone, Saranac Lake og Canton. Cantons andel på 14 000 dollar støtter utviklingen av en fellesskapsforvaltningsplan som beskriver årlige vedlikeholdspraksis for tre, langsiktig beskyttelse og et svar på potensielle smaragdasker. De tre asketrærne i parken er blant de som er merket for fjerning, ”ble det rapportert i artikkelen. “På Arbor Day i vår kunngjorde staten en annen sum UCF -finansiering lagt til 15. runde. Ytterligere 1,18 millioner dollar brakte den totale runden til omtrent 2,6 millioner dollar for urbane skoger på landsbasis. Canton var den eneste kommunen i nord i landet som mottok tilleggsmidler. Landsbyen mottar 32 000 dollar for parkens trearbeid, med et lokalt bidrag på 8 000 dollar dekket av byen. [The] Byrådet godkjente tilleggsfinansieringen i juni ”.

Det er fantastisk å se samarbeidet mellom First Presbyterian Church, Canton DPW og DEC -staten for å ta vare på parkens helse. Dette grønne området er avgjørende for byens liv, og dette prosjektet vil bidra til bruk i de kommende årene.

Som Amazon -medarbeider tjener jeg på kvalifiserte kjøp.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *