Lederen for NYCs PLM-kapittel skulle undersøke medstifteren etter at han kjøpte dyre hjem

Lederen for New York Citys Black Lives Matter-kapittel har bedt om en uavhengig undersøkelse av organisasjonens økonomi, og avslører at en medstifter beslagla et hjem på 1,4 millioner dollar i Los Angeles-området.

Patrice Gullers, 37, medstifter av PLM Og selv ‘Opplært marxist’, Kjøpte nylig en silkeeiendom med et eget gjestehus og en omfattende bakgård i Tobanga Canyon.

I Tobanga Canyon-regionen sies det at 88 prosent av befolkningen er hvit og 1,8 prosent svart Telling.

I mellomtiden rapporterer The New York Post at Gullers har kjøpt ytterligere tre boliger de siste årene for totalt 3 millioner dollar.

AB sa at Black Lives Matter mottok 90 millioner dollar i donasjoner i fjor, men fordi finansieringen er ugjennomsiktig, er det uklart hvordan Colors vil bli betalt av selskapet.

Nyheten har irritert Hawk Newsom, sjef for Black Lives Matter Greater New York City, som sier at det er behov for etterforskning av Gullers økonomi.

“Hvis du kaller deg sosialist, må du spørre hvor mye av hennes personlige penger som går til veldedige organisasjoner,” sa han til publikasjonen.

‘Det er veldig trist fordi det får folk til å tvile på bevegelsens gyldighet og ikke tar hensyn til det faktum at det er menneskene som driver denne bevegelsen.’

Patrice Gullers, mottaker av prisen Glamour Woman of the Year 2016, eier et nytt hjem

Eiendommen, med høyt tak og forseggjort bakgård, ligger i Tobanga Canyon-området

I tillegg til Tobanga Canyon-eiendommen rapporterer The New York Post at Gullers og mannen hennes i fjor kjøpte 3,2 mål på en 'privat gård' i Conyers, Georgia.

I tillegg til Tobanga Canyon-eiendommen rapporterer The New York Post at Gullers og mannen hennes i fjor kjøpte 3,2 mål på en ‘privat gård’ i Conyers, Georgia.

I tillegg til eiendommen til Tobanga Canyon, rapporterte New York Post at Kullers og mannen hennes kjøpte en ‘privat gård’ på 3,2 mål i Conyers, Georgia i fjor for 415 000 dollar.

READ  Channel og MEPs stemmer for å legge De Britiske Jomfruøyene til listen over skatteparadiser Skatteparadis

Leiligheten er komplett med eget basseng og luftkrok.

I tillegg viser eiendomsregister at Gullers har kjøpt to andre hjem i Los Angeles de siste årene, heter det i utgivelsen.

I 2016 betalte han angivelig 10 510 000 for et tre-roms hus i Inglut.

I 2018 la Gullers til et annet hjem i sin eiendomsportefølje, og tildelte $ 590.000 for et hjem med fire soverom i Sør-LA, sier Posten.

The Post rapporterer at Kullers oppdaget eiendeler på et ultraeksklusivt Albany-feriested utenfor NASA på Bahamas, der Justin Timberlake og Tiger Woods bor. Publikasjonen siterte ikke kilder for sin informasjon.

Kullers Conyers-boligen sies å være komplett med eget basseng og luftkrok

Kullers Conyers-boligen sies å være komplett med eget basseng og luftkrok

The Post rapporterer at Kullers overvåker eiendom på Ultra Exclusive Albany Resort utenfor NASA på Bahamas, hjemmet til Justin Timberlake og Tiger Woods.

The Post rapporterer at Kullers overvåker eiendom på Ultra Exclusive Albany Resort utenfor NASA på Bahamas, hjemmet til Justin Timberlake og Tiger Woods.

Nyheten om at Gullers har kjøpt et $ 1,4 millioner Tobanga Canyon-hjem, hevet imidlertid øyenbrynene på sosiale medier tidligere denne uken.

Noen kritikere har hevdet at det å bo i en million dollar er i strid med hans sosiale rettferdighetsoppdrag.

Valejo for sosial rettferdighet beskrev seg selv som en bevegelse som beskriver seg selv som en ‘frigjøring, retten til selvbestemmelse, og avskaffelsen av kampen for fattig arbeiderklassesolidaritet + en sosialistisk allianse’, en misbruk av rikdom.

“Vi snakker om svarte menneskers død her og generasjonens rikdom i kampen,” tvitret de.

‘Grunnleggeren av Justice Teams Network & PLM betalte $ 1,4 millioner dollar for et hjem.

‘I forrige uke kjøpte vi vår hjemløse svarte seniorvenn et gulv.

En LGBTQ-aktivist beskrev PLM som ‘en svindel’.

Sportsjournalist Jason Whitlock twitret: ‘Hun hadde mange muligheter for å bo. Han valgte en av de hvite flekkene i California. Han vil velge hvitt politi og hvite personer til å rapportere. Det er et valg, bro. ‘

READ  Kina samtykker i å la WHO-panelet undersøke statens opprinnelse koronavirus

Forfatter og aktivist Andy Enko twitret: ‘Innringere identifiserer seg som en kommunist og talsmann for avskaffelse av kapitalismen.’

En annen Twitter-bruker kalte Kullers en ‘svindel’ og sa at ‘Marxism’ -merket hans inkluderte et boligkjøp på 1,4 millioner dollar.

Gravenes nye hjem har høyt tak og en skyvedør som fører ut til den skogkledde gårdsplassen

Gravenes nye hjem har høyt tak og en skyvedør som fører ut til den skogkledde gårdsplassen

Eiendommen har sitt eget gjesterom (høyre), som eiendomsselskapet hevder kan tjene som kontor

Eiendommen har sitt eget gjesterom (høyre), som eiendomsselskapet hevder kan tjene som kontor

Farger vokste opp i nærheten av LAs News, som han beskrev som 'fattige'

Farger vokste opp i nærheten av LAs News, som han beskrev som ‘fattige’

Som svar på frigjøringen av George Zimmerman, som drepte Tryvon Martin, gikk Colors PLM sammen med Alicia Garza og Opel Tomati.

Det er ikke klart om Colors blir betalt av gruppen, som for tiden er delt av dype splittelser over ledelse og økonomi.

Colors medstiftere er ute, og i fjor overtok Colors Black Lives ledelsen for Matter Global Network – et landslag som overvåker lokale episoder av den løst organiserte bevegelsen.

Fargesaksjon ikke velkommen over hele verden, Politikk Kunngjort i oktober.

Lokale arrangører sa til Politico at de hadde lite eller ingen penger og ble tvunget til å flyte. Noen arrangører sier at de ikke har råd til bensin eller bolig.

PLMs globale nettverk filtrerer donasjonene sine gjennom en gruppe på tusen strømmer, Innsiden Annonsert i juni – dette gjorde det enda vanskeligere å finne pengene.

Solom Lemma, administrerende direktør for Thousand Streams, sa til nettstedet: ‘Donasjoner til PLM er begrensede donasjoner for å støtte PLMs virksomhet.’

I forrige måned rapporterte AP at PLM hadde samlet inn 90 millioner dollar i donasjoner i fjor, noe som førte til at Michael Brown Sr. ble med andre Black Lives Matter-aktivister som søkte 20 millioner dollar fra Black Lives Matter Global Network Foundation.

READ  Skade på Capitol i sjokkerende bilder som vises etter opprør fra en Trump-supporter

Brown, hvis sønn Michael Brown Jr. ble drept av politiet i Ferguson, Missouri i 2014, sier at han og hans team av advokater ble forandret av den større PLM-organisasjonen.

‘Hvorfor fikk ikke familiens stiftelse noen hjelp fra bevegelsen?’ Spurte Brown i en uttalelse.

Colors har foreløpig ikke svart på Daily Mail.com sin forespørsel om kommentar.

Aktivisten, som giftet seg med Janaya Khan, den kjønnsnøytrale lederen for PLM i Toronto i 2016, har vært i høy etterspørsel siden hans memoar fra 2018 ble en bestselger.

I oktober slipper han oppfølgingen, eliminering.

Han fungerer også som professor i sosial og miljøkunst ved Prescott College, Arizona, og i oktober 2020 signerte han en større kontrakt med Warner Bros.

Arrangementet er beskrevet som en flerårig og omfattende kontrakt for opprettelse og produksjon av original programmering på alle plattformer, inkludert kringkasting, kabel og streaming.

“Som en sosial arrangør og sosial rettferdighetsaktivist i lang tid, håper jeg arbeidet mitt bak kameraet vil være en forlengelse av arbeidet jeg har gjort de siste tjue årene,” sa han i en uttalelse. Variasjon.

‘Jeg ser frem til å forsterke talentene og stemmene til andre svarte skapere gjennom arbeidet mitt.’

Demonstranter tar gatene i Los Angeles i oktober

Demonstranter tar gatene i Los Angeles i oktober

Demonstranter møter lensmannsrepresentanter i Westmond, sør LA, 31. august

Demonstranter møter lensmannsrepresentanter i Westmond, sør LA, 31. august

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *