Leeds snublet – etter å ha mistet surt bakover – V.G.

(Leeds – Wolverhampton 0-1) De kan gå videre til tredjeplass i Premier League. Bedre målforskjell enn Liverpool. Men så brukte Calvin Phillips hodet – feil vei.

Det er en virkelig glede å bli gjenforent med Leeds United i den engelske High Division. Ikke bare for de som tok “Super-Leeds” hjertet på 70-tallet. Men for de som elsker den beste angrepsfotballen.

Leeds scoret minst syv mål i de to første rundene i Premier League. De startet med et nederlag mot Liverpool (4-3), men slo Fulham med samme antall i neste kamp, ​​og slo Sheffield United (1-0) før uavgjort (1-1) mot Manchester City.

Les mer

Cardiola om Leeds-sjef: – Ingen kan følge ham, det er umulig

Leeds åpnet mandag kveld hjemme på Elland Road. De hadde ballen på mål syv minutter senere. Patrick Bombards tittel ble imidlertid kansellert for Offside. De kan ha blitt lurt for straff da Halter la Costa ned centimeter under dødsgrensen.

Gjestene fra Wolverhampton så dårlige ut i første omgang. Men da sidene ble endret da Leeds ble funnet å ha kollapset, kom de seg betydelig tilbake. De – som Leeds-ball på mål – men poengsummen til Romain Sauce var ikke tillatt etter VAR-offside.

Men Wolverhampton hadde en større eierandel. Men de trengte hjelp. Betydelig hjelp. Farlig meksikansk Raul Jimenez i «The Wolves» – gjorde en fantastisk jobb med ballen og beinene. Han banket, og gjennom hodet til Calvin Phillips endret ballen retning og endte i mål.

Wolverhampton fikk samme poengsum fra Arsenal og Leicester. Ni poeng. Og sjette i tabellen. Nå har de vunnet to på rad 1-0. Jimenez var begeistret for å se intervjuet på TV2.

READ  Hvordan få det perfekte pokeransiktet

– Det er vanskelig å få poengsum mot noen Som for eksempel Lag som Leeds. Men mot dette tøffe laget er det bra å vinne på denne bakken. Vi viste karakter i andre omgang. Da hadde vi mer av ballen og fikk sjanser, sier Raul Jimenez.

Les mer

Derfor elsker vi alle å se Leeds

Ingen mål: Patrick Bombard headet mot målet. Men Wolves-keeper Rui Patricio rømmer bakover når Leeds-spilleren treffer offside. Foto: Alex Bondling / Pool / Getty Pool

Rettelse: Det ble i en tidligere versjon av saken sagt at dette var Calvin Phillips «eget mål i Leeds. Raul Jimenezs skudd var imidlertid rettet mot målet og han ble tildelt målet. Dette ble endret til 23.17.

Premier League

  • Champions League
  • European League
  • Representasjon

VG Rabattkoder

Forretningssamarbeid med Kickback.no

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *