«Legios» i Blues Adrian Truford


En viss Adrien Truffaut ble kalt opp for å erstatte Lucas Digne (Aston Villa) som ble skadet i høyre ankel på grunn av overfloden av pakker i utvalget til Didier Deschamps. Da han tok sine første skritt med Frankrike på venstre side av Stade Rennais, Arthur Thiets lagkamerat fra i sommer, ble han vant til å spille med Blues.

Så langt er det ikke noe overraskende. Dessuten, hvis du husker feil, ble 21-åringen kontaktet av Roberto Martinez tidlig i 2021. De to snakket for å diskutere muligheten for å velge Belgia.

Bevisst om aldring av den svart-gul-røde kjernen, bestemte treneren seg for å etterligne ytelsen til to-nasjonskomponenten og valgte å kaste et bredt nett. Gutten ble født i Liège i 2001, og bodde i Belgia i tre måneder, og flyttet naturlig nok til Centre-Val de Loire sammen med foreldrene. Berøring av sine første ballonger, før han ble med på Stade Rennais. En åpen dør som Adrien Truffaut raskt lukket i ansiktet til Roberto Martinez. «Jeg har bare én nasjonalitet. «Selv om jeg er veldig smigret over at Belgia er interessert i meg, ser jeg bare meg selv med det franske laget,» sa han nylig.

READ  EM 2024-kvalifisering: Østerrike fullfører oppgaven mot Aserbajdsjan i Devils Group

Så vissheten om hans ønsker falt på tirsdag, noen dager etter fødselen til Pascal Struyck (Leeds), «valgte han Nederland.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *