LEGO signerer et nytt «Bowser»-sett

Lego har gitt ut den største samlingen i Lego Super Mario-serien.

«Bowser er rett og slett den ultimate sjefen – og vi er glade for å kunngjøre at vi introduserer denne supersized versjonen til den voksne LEGO Super Mario-serien for litt større risiko,» Lego senior designer Carl Merriam sa i en uttalelse.

Neste oktober slipper LEGO Mighty Bowser-settet. Med 2 807 stykker med Bowser og hans egen ildkulekaster, er dette det største settet i Super Mario-serien. En annen overraskelse er at to knapper lar deg bevege hodet og en kampplattform og to tårn med sikte på å bli slått ned av skurken er integrert i pakken. Dette systemet lar Bowsers munn åpne og lukke. For å oppnå dette nivået av mobilitet, brukes mange av klossene som Lego emulerer til å bygge biler, fly og romskip. For å se presentasjonsvideoen, gå til Her.

Pakken vil være tilgjengelig for $270. Så det vil være den dyreste av Lego Super Mario-serien. Per nå er den ikke tilgjengelig for forhåndsbestilling ennå, men den bør komme i butikkene 1. oktober. En annen overraskelse er at andre utvidelsespakker vil bli utgitt i august.

_
Følg Keiko Facebook, Nettverkslys Og instagram Så du går ikke glipp av nyheter, tester og tips.

READ  Ifølge MIT er verdens beste halvleder her

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *