Lenzerheide – Norge i gull i mixed stafett

Norge vant den europeiske tittelen mixed stafett for tredje år på rad. Frankrike er på sjuende plass.

norsk mestring

To ganger forsvarende mester Norge er favoritter til å beholde besittelsen. Raske på sporet og veldig effektive bak pistolen (bare to hakker), holder de rangeringen perfekt når de er under kontroll.

© Manzoni/NordicFocus

Det begynte bra Maren Kirkeit Og Carolyn Erdal, den skandinaviske nasjonen økte absolutt gapet i spissen for løpet under den tredje etappen. I kampen mot Tyskland Dominic Schmuck I stand-up-skyting, Erlend Jondegaard Motstanderen hans gikk klart da han remis en gang. Omtrent ti sekunder mellom de to mennene, et gap som aldri kunne fylles Lucas Fratcher På den dagen Webjournal SorumDens lille sky i Sveits.

I motsetning til skiskytteren fra andre siden av Rhinen, som er perfekt i to skudd (tre hakker i stående skyting), Webjournal Sorum På siste runde hadde han tid til å starte restitusjonen. Norge vant til slutt Tyskland med 25 sekunders ledelse, nok en gang båret av den unge Claw Selena kroatisk. Dette er Lisa Maria Spark Han startet feiden om den doble andreplassen i Europa i mixed-serien.

© Manzoni/NordicFocus

Bronsemedaljen ble avgjort i et siste skudd mellom Sveits og Sverige. Sistnevnte fikk siste ord med 5/5Anton IversonMens Seraphine Wiestner Besøkte straffefeltet. Tilda Johnson, Stina Nilsson, Malta Stephenson Og Anton Iverson Gå på det siste trinnet på plattformen, 1 minutt foran lokalbefolkningen Leah Meyer, Lena Hackey Cross, Sebastian Stalter Og Seraphine Wiestner.

© Manzoni/NordicFocus

Frankrike er fornøyd med sjuende denne søndagen, med Ukraina og Østerrike som fullfører topp 6. Én straffesving og totalt åtte remiser Jane Richard, Gilonne Guigonnat, Ambrose Miller Og Remy Brutier De kom raskt bakpå i kampen om pallen. Topp 5 er fortsatt mulig. Men det siste skuddet på denne stafetten er farlig for utøverne Baptist Desthiaux (En rundes straff Remy Brutier)

READ  SØNNEN AV CHATGUAY | Etter Norge gir Danmark dunce cap til Toyota bZ4X

Legg merke til at av de tjueto lagene ved starten var det bare ni som krysset målstreken.

Fullstendige resultater:

Fotokreditt: Manzoni/NordicFocus

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *