Les Bleuets slapp inn en skuffende uavgjort mot Norge

Maxence Caquerets lag hadde to imponerende prestasjoner under det siste rallyet før de møtte de unge norske skytterne på Michel d’Ornano Stadium i Cannes. Les Bleuets slo spesielt Tyskland (1-0) og lå bak mot Belgia (2-2). Så det er et spørsmål om å fylle selvtillit og ikke riste for å forberede de beste til neste sommers EM 2023 mot en direkte motstander i samme gruppe som begge lagene. I den første perioden presset bleuettene på og forsøkte å finne angrep, men kom opp mot en enorm norsk forsvarsmur.

Hva skjer etter denne annonsen?

Sylvain Ripolls menn fortsatte å legge press på motstanderne og ble til slutt belønnet bare minutter etter timen. Amin Atli kontrollerte en pasning fra Michael Allis med brystet, og fulgte deretter opp med et kraftig skudd som lurte motstanderens keeper (17., 1-0). Bayer Leverkusen-mannen bommet på et dobbelt århundre øyeblikk senere da skuddet hans gikk utenfor den norske rammen (22.). Mot spillingen hadde nordmennene en stor sjanse for seg selv etter en halvtime. Adrien Trufurt stjal ballen fra Johan Howe, noe som kom Christos Zafiris til gode. Sistnevnte kunne da avslutte et skudd, men det talte ikke Lucas Chevalier-stoppet, veldig våken i rekken (35.).

Norge uavgjort

Like før pause hadde bleuettene en sjanse til å doble ledelsen, men Kristoffer Klaesson og hans løp til stolpen. Først bevæpnet Maxence Caqueret et kraftig skudd til høyre for mål, som den norske keeperen dyttet unna med knyttnevene (45.). I prosessen krøllet Michael Allis et sublimt skudd til høyre for mål, men innsatsen hans endte ved Christopher Claysons (45. + 1) venstre stolpe. Da de kom tilbake fra garderoben, var Norge fortsatt i cornere og klarte ikke å komme seg ut av sin banehalvdel.

READ  Norge forbyr ikke-essensielle reiser fra Australia

Omtrent ti minutter etter omstarten satte Michael Ollis opp Arnaud Kalimuendo, hvis skudd fra stram vinkel ble godt blokkert av den norske keeperen (57.). Resultatet rykket ikke og Blueberry cruiset inn til en rolig seier. Men i kampens andre streik tok nordmennene riktig fangst. Midt foran overflaten viste Christos Zafieris seg frem foran Lucas Chevalier og kunne passere til lagkameraten Christian Arnstadt, som utlignet med et lavt kryssskudd (83., 1-1). Et veldig dårlig trekk for Sylvain Ripolls spillere som mangler selvtillit når Hobbs finner Norge i sin gruppe under EM 2023.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *