Leter du etter uterom å henge med? Ta en titt på disse 6 Chennai-kafeene

Tatt i betraktning sikkerhetsretningslinjene for å gå ut under pandemien, her er en liste over steder i Chennai som har gode uteserveringer.

Helt siden koronaviruspandemien rammet India, har folk vært redde for å tilbringe tid innendørs. Dette har endret spillet for flere bransjer, og starter med filmindustrien. Men hvor mye lenger kan vi bli hjemme?

Med sikkerhetsretningslinjer i tankene velger mange mennesker å dra til rom der det er mindre sjanse for overbefolkning. Åpne rom foretrekkes.

Hvis du er i humør til å slappe av over en kaffe eller møte venner over en kopp te, her er en liste over steder i Chennai som har gode uteserveringer.

Vill hage, ametyst

Sikkert, listen må begynne med dette. Amethyst er en av de eldste kafeene i Chennai og tilbyr et vakkert uteserveringsområde. Mens menyen din kan inneholde noen få nye retter, er kafeen fremdeles et flott sted å henge i byen. Med mange Areca palmer passer stemningen perfekt til navnet sitt. Gjerne vill hage.

plassering: Whites Road, Royapettah

Du burde prøve: Gulrotkake, søtpotetfries, pepperonipizza, Thai karri

Paris kafé

Denne har et interessant sittehjørne med glasskuppel med glassvegger med utsikt over det grønne. Men du kan også velge å sitte ute i en av bodene i stille ettermiddager. Cafe De Paris, som navnet antyder, prøver å legge til litt fransk sjarm midt i byen og er en vakker kafé å legge til på listen din.

Plassering: 24, Cenotaph Road, overfor Lanson Toyota, Teynampet

Du burde prøve: Mezze-fontenen og desserter

Kipling kaffe

Denne kafeen ligger på East Coast Road, og er en pit stop for mange. Cabanasene bringer vibes av Chennai-stranden. Kipling Cafe er også et godt alternativ for stille netter ved levende lys. Hvis du har lyst til å ta en tur, er stranden ikke langt unna.

READ  En parasitt som finnes i underkokt kjøtt og forurenset vann kan være knyttet til sjeldne hjernekreft

Plassering: 16, L Jey Avenue, East Coast Road (ECR), Akkarai

Du burde prøve: Spinat Ravioli og New York Cheesecake

Kaffe

Dette er en av de nyåpnede kafeene i Chennai og får skryt for atmosfæren. I tillegg til kafeen har Fika et amfi, et fellesareal og et drivhus. Interessant nok har Fika, som betyr “kaffetid” på svensk, tilført skandinaviske elementer i arkitekturen. Vi kan trygt kalle dette en av de viktigste kafeene i byen.

Plassering: 13, Second Main Rd, Gandhi Nagar, Adyar

Du burde prøve: Vedfyrt pizza, blåbær ostekake

Ashvita Bistro

En annen sjarmerende kafé i hjertet av Chennai som faste ville sikkert ha savnet under stengingen. Ashvita, med sin rene atmosfære, er også et flott sted å gå om kvelden. Før pandemien hadde kafeen også boder og åpne mikrofoner.

Plassering: 11, Bawa Road, Alwarpet

Du burde prøve: Thai karri, Monster Shake

PH Cafe – Psykedeliske toner

Med frangipanis som prikker det lille uterommet ved siden av Madras veranda, har denne kafeen i Egmore en enkel atmosfære. Kafeen var også vert for levende musikk for å underholde gjestene. I tillegg er det også kjæledyrvennlig.

Plassering: 57, Gandhi Irwin Road, nær Marina Inn, Egmore

Du burde prøve: Stekte reker, smaksatt goli brus

(Med innspill fra Bharathi SP)

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *