Let’s Sing 2023: Franske og internasjonale hits – Nintendo Switch

Invariant formel.

Utgitt av Ravenscourt, Let’s Sing 2023: French and International Hits er en «allmenn offentlig» karaoketittel med sterke popaksenter. Spillet er mer eller mindre det samme som fjorårets versjon, testen blir: tilbys alene eller med to mikrofoner, spillet byr på ikke mindre enn førti låter, 20 franske og 20 internasjonale, blant annet finner vi aktuelle hits i ulike sjangere. 90-tallsklassikere og noen barnesanger. Tittelen er veldig nær Singstar og Lips, og du kan synge med på en kort del av sangen eller under hele klippet. En liten finurlighet imidlertid, med en algoritme utviklet av utvikler Voxler, kan spillet oppdage om du nynner i stedet for å synge, og sanganalyse er nå inkludert, slik at du kan tjene medaljer og gode kommentarer. Dine tjenester. Det er imidlertid ikke nødvendig å ha en USB-mikrofon for å synge, da en smarttelefon (Android eller iOS 7) er tilstrekkelig. Klassisk alternativ (solo eller flerspiller), MixTap (en modus basert på Medley, hvor du må synge utdrag av fem forskjellige sanger du tidligere har valgt i rekkefølge), Featured (en modus som tilbyr en solofunksjon som fungerer med den gamle duoen AI), Jukebox (se klippet deres uten å synge sangene kan lytte til), World Match (du kan møtes i fem forskjellige sanger fra hele verden. Du vil se motstanderens opptreden i sanntid, men du vil ikke hør det) og til slutt Let’s Party (to lag på opptil fire spillere konkurrerer i en av de tilfeldig valgte spillmodusene. Per lag du deler får du en (krever kun en mikrofon) prøv en enkelt økt (C-talekommandoer varmes opp) eller ekspertalternativet. Naturligvis vil du få et partitur for hver fullført del, og hvis partituret ikke er bra, kan du alltid øve, og hvis du virkelig sliter, kan du endre stemmen din ved å bruke de foreslåtte teknikkene. I Let’s Sing 2023, en kortversjon av Autotune for konsoll. Selv en karakter kan holde en perfekt tone. Til slutt involverer Legend-modusen for solospilleren å løse en rekke utfordringer for å skaffe forskjellige stjerner til de når den endelige sjefen for hvert av de eksisterende nivåene. Hvis det lykkes, får vi rekvisitter.

READ  Verdens tredje største formuefond vokser størrelsesteamet

En operasjonell bragd.

Rent teknisk sett presterer Let’s Sing 2023 relativt bra og de innspilte klippene er godt utført. Grensesnittet har ikke endret seg siden i fjor, det er definitivt det samme spillet med nye sanger. Som forventet, glem den store grafikken fordi denne typen spill ikke trenger det, selv klippene i 4K ville ikke vært mye. I alle fall lar det musikken i spillet ikke bryte atmosfæren, og hvis forskjellige karakterer beveget seg eller andre alternativer ble valgt, ville det ikke gitt oss den samme atmosfæren som å se denne videoen som vi har hatt så mange ganger på. YouTube. Veldig lett tilgjengelig, Let’s Sing 2023 er et uformelt spill par excellence, og dette merkes også i levetiden, de tøffe utfordringene er fortsatt svært rimelige. Emnet gir også en mulighet til å registrere og vurdere ytelsen. Spillet tilbyr en nettbutikk som lar deg skaffe deg flere sanger (vær oppmerksom på at det er overlapping med nedlastbart innhold fra tidligere versjoner av Let’s Sing), samt en global resultattavle. På den ene siden har vi Song Pass, hvor all DLC for tittelen vil være tilgjengelig. Men hvis vi ikke liker mange av disse sangene, kan vi kjøpe DLC-en separat og betale kun for sangene som fanger våre øyne – inkludert 80-, 90-, legendariske og mer. Disse ekstra sangene kan kjøpes fra de digitale butikkene til de forskjellige plattformene der spillet er tilgjengelig.

Noe for å øke levetiden og mulig utfordring noe (vanskelighetsgraden er veldig lav), men det hadde vært fint om det var lettere å overføre tidligere kjøpt innhold til den nye versjonen, for å gjøre løpet på et jevnere nivå. Til slutt, merk at denne episoden er veldig nær forgjengeren når det gjelder format, med bare spillelisten som er forskjellig fra ett element til et annet. Som alltid avhenger interessen for denne typen spill praktisk talt av lydsporet, som enten kan tiltrekke seg eller fremmedgjøre fans av Saga, siden utvalget av sanger er nærmere reggaeton enn rocken eller popen som er inkludert i andre utgaver. Så, avgjørelsen om å kjøpe Let’s Sing 2023 eller ikke avhenger av alles smak.

READ  Lateral Thinking in Home Heat - Connach Tribune - Galway City Tribune:

Her er hele spillelisten:

Dømmekraft

Som hvert år kommer Let’s Sing 2023 full av nye sanger du kan nyte alene eller sammen med venner i forskjellige spillmoduser og konkurrere om den høyeste poengsummen. Et utvalg av sanger med aktuelle hits og hits som alle kan kjenne igjen er perfekt for å nyte. Det hadde imidlertid vært fint om tittelen hadde vært litt mer nyskapende.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *