Leverer Microsoft raskere oppgavelinjelasting til Windows 11?

Reklame

Windows 11-oppgavelinjen har mottatt en rekke oppdateringer sammen med funksjoner som er ment å forbedre brukeropplevelsen din. For eksempel, den nylige animerte oppgavelinjen som dukket opp for Windows Insiders som installerte Windows build 25179 og den nye oppgavelinjens overløpsmeny designet for å gjøre det enklere å bytte til og starte apper når skjermplassen kan være trang.

Og nå er Microsoft tilbake, denne gangen prøver han å få Windows 11-oppgavelinjen til å lastes raskere. @PhantomofEarth på TwitterEtter å ha installert Windows 11 Insider Preview Build 25182 og aktivert ID 39751186, vil oppgavelinjen tilsynelatende lastes raskere enn før, som vist nedenfor.

For å få tilgang til denne funksjonen kan du bruke ViveTool tredjeparts oppsettsaktiveringsverktøy, selv om du risikerer å miste dataene dine ettersom du kan oppleve krasj. Når det er gjort, laster oppgavelinjen tilsynelatende raskere, selv om animasjonen på oppgavelinjen ser ut til å mangle. PhantomofEarth bemerket også at funksjonen fungerte bare på hovedskjermen, lastet oppgavelinjen som normalt på andre skjermer. Kan dette være en indikasjon på at Microsoft jobber med å få Windows 11-oppgavelinjen til å lastes raskere?

Reklame

Del dette innlegget:

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *