LFC forbereder seg på å ønske fans velkommen til Anfield neste sesong

Liverpool FC går tilbake til sin vanlige billettplan for sesongen for å forberede seg til den nye Premier League-sesongen fra august 2021.

Klubbinnehavere vil bli kontaktet hver for seg for å starte fornyelsesprosessen for å være så klar som mulig når supporterne kommer tilbake for å se de røde på Anfield.

Prisene på sesongkort vil fortsatt være deaktivert for den sjette sesongen.

I løpet av 2020-21 sesongen ble fornyelse av sesongkort stoppet, ettersom de fleste spill ble spilt bak lukkede dører som et resultat av Govt-19-epidemien.

Bill Dutton, visepresident for billettsalg og gjestfrihet for Liverpool FC, sa: ”Fjoråret var veldig utfordrende, ettersom vi ikke kunne ønske støttespillere velkommen på Anfield på grunn av en epidemi. Sikkerheten til alle våre fans, ansatte og spillere er og vil alltid være vår høyeste prioritet.

“Tiden er inne for å planlegge for neste sesong, og vi vil sørge for at vi er klare så mye som mulig når restriksjoner blir avslappet for å la supportere komme tilbake til Anfield. Vi er forpliktet og forpliktet til å fortsette å jobbe sammen om all helse og sikkerhetsprotokoller.

“Tilhengerne på Anfield har blitt veldig savnet denne sesongen. Takk til alle for tålmodighet, forståelse og fortsatt støtte. Vi gleder oss til å få dem tilbake.”

Klubben vil tilby sponsorer muligheten til å spre prisen på sesongkortprisen 2021-22 via V12 Accounting til null prosent rente (det vil være et administrasjonsgebyr på 3,95 prosent). Fans kan be om et års sesongbillettferie hvis de ikke kan delta på Anfield for 2021-22 sesongen.

READ  Advertencia de boca: Cardona, sin entrenamiento y sin descanso

LFC fullfører også planer rundt oppdateringer for offisielle medlemmer, og informasjon om billettsalg er i tråd med myndighetens retningslinjer. Alle offisielle medlemmer vil bli kontaktet separat de neste ukene.

Sikkerheten til alle som kommer til Anfield neste sesong vil være av største betydning, og Charter of Sponsors sørger for at alle er årvåkne og godtar å opprettholde sikkerhetsforholdene mens de deltar i spill.

LFC vil kontakte alle sesongkortinnehavere via e-post neste uke angående fornyelsesprosessen, viktige datoer og ytterligere spørsmål. Se nylige spørsmål Her.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *