Lidl går på strøm!

I over ett år nå har Citroën vært en hit med sin AMI-elbil mini, som man har tenkt seg en ny kommersiell modell for. AMI er allerede til salgs i Fnac og (bare i Frankrike) i Darte. Hos Lidl fant vi tydelig ut at det var en idé, og vi bestemte oss for å gjøre det samme.

«ekte» bil

Først og fremst skal det bemerkes at Lidl ikke setter seg helt inn i bilen. ikke noe manus Lidl-treneren, et ekte motefenomen som har sett at joggesko selges videre til utrolige priser på nettet. Kjøretøyet som vises er ikke Lidl. Dette er en Elaris Finn elbil laget i Kina. Hovedforskjellen med Citroën AMI, som faktisk er en firehjuling med motor, begrenset til 45 km/t, Elaris er en bil i ordets strenge forstand, sammenlignbar med Smart. Den er 2,8 m lang, veier 930 kg, og drives av en 45 hk motor som tillater 115 km/t på topp, og den elektriske rekkevidden er ca. 300 km. To personer kan sitte om bord, hvor de finner en vakker 12,3-tommers berøringsskjerm, et multimediasystem som er kompatibelt med Apple CarPlay og Android Auto.

© Elaris

to formler

Så dette er bilen Lidl tilbyr, ifølge to kommersielle formler. Du kan enten kjøpe Elaris kontant for 20 300 euro, eller tegne et abonnement på 222 euro per måned, inkludert 10 000 kilometer i året. Nå er den dårlige nyheten: denne nyheten er foreløpig kun tilgjengelig i Lidl-butikker i Tyskland. Men det er ingen tvil om at hvis formelen lykkes, vil den bli utvidet til andre europeiske markeder…

Lidl går på strøm!
© Elaris

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *