Liga – Karim Benzema scorer historisk hat-trick når Real og Barca vinner

Til tross for seieren klarte ikke Real FC å øke gapet med Barcelona, ​​som enkelt dominerte Betis Sevilla 4-0 på Camp Nou tidligere på kvelden, og derfor forblir elleve poeng unna på toppen av tabellen. Seks dager fra slutten. .

Til tross for dette tredje hat-tricket i april, er Benzema to lengder bak sin beste rival på 17 mål i La Liga denne sesongen. Robert Lewandowski I kampen om Pichichi-cupen om mesterskapets toppscorer vant han den forrige sesong.

Fordi Robert Lewandowski våknet lørdag kveld etter å ha slitt med å møte burene siden januar. Etter helgenåpningen Andreas Christensen av hodet (14.), og det andre gule kortet tilsvarer utvisning Edgar Gonzalez En og bare en Petri (33.),»Louie«Høyreløpet doblet seg med 36 ved mottaket av et senter Jules fylkeOg Rafinha Blaugrana beseglet seier fra 39. over på slutten av kapteinens lysende start Sergio Busquets.

Den tidligere Bayern München-spilleren scoret nesten to ganger i det 57. minutt, men ballen hans traff venstre stolpe til andaluserne, som klarte å score mot siden (Guido Rodriguez82.).

Camp Nou dukket også endelig opp Lamin Yamal, en tidlig begivenhet som forandret poeten i en alder av femten i 86. Og støttespillere har også sett en oppblomstring Ousmane Dembele : Den franske kantspilleren, som har pleid en venstre lårskade siden slutten av januar, erstattet Rabinha i det 73. minutt.

READ  "Huset mitt har feil i finishen, og de kom ikke for å fikse dem" (bilder)

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *