Linas forsvinning: En tenåring sier at en mann nærmet seg henne to ganger

Lina, 15, har vært savnet i en uke i Alsace. Fredag ​​ble det gjennomført ferske søk. Etterforskere favoriserer visse spor, spesielt et spesifikt kjøretøy. I prosessen sa en tenåringsjente at hun ble oppsøkt to ganger av en mann.

Ny vri i Linas forsvinning i Alsace (Frankrike). Ifølge BFMTV sier en 14 år gammel jente ved navn Karin og en innbygger i landsbyen La Plaine at hun ble oppsøkt to ganger av en mann. Det var en uke før Lena ble savnet: første gang var mandag 18. september klokken 18.30, da hun skulle hjem fra skolen. BFMTV skriver at noen i en bil tutet på tenåringen flere ganger.

Andre gang var tre dager senere: torsdag 21. september morgen. Kareens far forklarte til BFMTV at datteren hans var på vei til bussholdeplassen for å gå på college. «Den grå Citroen ville komme til ham og åpne døren.»

Fortsatt ingen tegn til Lena

Lina på sin side ble savnet lørdag 23. september mens hun var på vei til stasjonen i Strasbourg. En uke har gått og det er fortsatt ingen spor etter den 15 år gamle jenta. Så langt er det ikke funnet innbyggersøk og leteaksjoner.

For noen var det mer et spørsmål om å fjerne tvil enn å gi reelle kundeemner. Denne fredagen gjennomførte derimot etterforskerne målrettede operasjoner. Spesielt har de en Renault Clio i sikte, mørkeblå eller grå i fargen. Et vitne skal ha sett en bil som samsvarer med beskrivelsen av hvor Lenas telefon sist ble truffet, og samsvarer med tidspunktet for hennes forsvinning.

READ  Italia: En innbygger prøver å vaksinere seg med falsk silikon for å få helsekortet sitt

Etter analyse er seks biler i sikte. Problem: Denne veien møter en stor vanskelighet. Modellen er svært utbredt. Det er den fjerde bestselgende bilen i fransk bilhistorie. Politiet hadde imidlertid ingen opplysninger om bilskiltet.

Verifikasjon av bevis

Reolen er ferdig. Det er nå et spørsmål om å verifisere bevis, kryssreferanser bilder fra overvåkingskameraer, verifisere spor og utelukke forfalskninger. I løpet av de siste timene har gendarmer ransaket et hjem etter unge gutter i Bellefoues. De dro til flere bygninger på jakt etter mulige cacher. Men ingenting ennå.

På stedet er atmosfæren stadig tungere. «Det var en forferdelig følelse i hele bygda«, sier vår spesialkorrespondent Arnaud Gabriel.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *