Lineage Logistics styrker det bransjeledende nettverket hvis temperatur kontrolleres i Europa med dusinvis av transaksjoner i 2020

Novi, Michigan – (Arbeidstråd) – Lineage Logistics, LLC (“Lineage” eller “The Company”), verdens største og mest innovative leverandør av industrielle og temperaturstyrte REIT-løsninger, har kunngjort ferdigstillelse av tolv avtaler over hele Europa for å utnytte sitt globale anleggsledende nettverk. I løpet av de siste tolv månedene har Lineage gjennomført strategiske oppkjøp i fire land bestående av tjue steder i primære befolkningsmarkeder og matvareproduksjonsmarkeder. Selskapets avtaler har også blitt inkludert i en majoritetsinvestering i den moderne automatiseringsvirksomheten i Belgia. Alle oppkjøp er vellykket slått sammen eller vil bli slått sammen i første kvartal 2021.

Blant selskapene som har sluttet seg til Lineages team er Coldstar, Lineages siste oppkjøp i regionen som har en høyt automatisert drift i Danmarks «Golden Triangle», som ligger strategisk mellom Gotland, Sjælland og Tyskland. Coldstar tilfører nesten syv millioner kubikkfot og over 20.000 paller med kald lagringskapasitet i Linigages nettverk, med over 100 dyktige og lidenskapelige teammedlemmer som betjener nesten 65% av det danske detaljmarkedet. Planer om å utvide denne virksomheten og utvide tilbudet til forhandlere i Danmark og utlandet blir aktivt studert.

I tillegg til Coldstar inkluderer annonserte transaksjoner:

Danmark

  • Lundsøe Køl og Frys, fem steder over hele Danmark med en større utvidelse planlagt for havnen i Århus skal være ferdig i 2021

  • Super Frost Sjaelland A / S, ett sted utenfor København

  • Kolding, et tre-nettverk leid anlegg

  • Kanalholmen, Anlegg leid fra trippel nettverk

Nederland

  • Vriescentrale Asten, en høyt automatisert operasjon som fokuserer på prosessering av kjøtt for internasjonal eksport

  • Heerenberg BV-lokaliseringen til Frigo Group i Heerenberg

Belgia

  • FAIS – innovative innovative automatiseringsløsninger – den nyeste automatiseringsoppstart som vil hjelpe Lineage i sin nye kjernevekstlinje

Norge

  • Larvik, et innleid anlegg i umiddelbar nærhet til Larvik havn, Norges nest største containerhavn

  • OsloEtt netto leid anlegg
  • Oppbevaring av kald mosEn operasjon i Moss, Norge, betjener det bredere norske markedet

Polen

«I et år som 2020, som har gitt både utfordringer og muligheter, er jeg stolt over at vi har vært i stand til å komme inn på nye markeder og fortsette vår vekstmoment rundt om i verden,» sa Greg Lehmakol, administrerende direktør for Lineage. «Vi avsluttet året i en sterk posisjon i det europeiske markedet og var mer fokusert enn noen gang på vårt mål om å transformere matforsyningskjeden for å eliminere avfall og hjelpe til med å mate verden.»

«Disse transaksjonene er viktige for vårt økende europeiske fotavtrykk og adresserer den økende kundebehovet for å svare på endrede markedsdynamikk og implementere globale, innovative og nye forsyningskjedeløsninger,» sa Mike Maclendon, leder for internasjonale operasjoner i Lineage og EVP for nettverksoptimalisering. «De strategiske beliggenhetene til disse anleggene, kombinert med de som tilbyr og muliggjør svært automatiserte operasjoner eller skaleringsmuligheter, tillater oss å tilby forsyningskjedeløsninger som spenner over hele verdikjeden.»

Etter å ha avsluttet disse transaksjonene har det kombinerte selskapet et globalt fotavtrykk på mer enn 2,1 milliarder kubikkmeter temperaturstyrt kapasitet over mer enn 340 anlegg i 15 land som dekker Nord-Amerika, Europa, Asia, Australia, New Zealand og Sør-Amerika.

Om Lineage Logistics

Lineage er verdens største og mest innovative leverandør av industrielle og logistiske REIT-løsninger, dets enestående eiendomsnettverk og bruk av teknologi sammen for å forbedre matsikkerheten, øke distribusjonseffektiviteten, forbedre bærekraften, redusere miljøpåvirkningen og redusere avfall i forsyningskjeden. Som et resultat hjelper Lineage kunder fra Fortune 500-selskaper til små, familieeide bedrifter med å øke effektiviteten og beskytte integriteten til deres temperaturstyrte forsyningskjede. Lineage har vokst sine kubikkfot med 60% årlig siden 2008 til 2,1 milliarder kubikkfot, noe som gjør det til verdens største temperaturstyrte industrielle investeringsfond. I anerkjennelse av selskapets banebrytende innovasjoner, ble Lineage anerkjent som det første datavitenskapsselskapet på Fast Companys årlige liste over verdens mest innovative selskaper i 2019, i tillegg til å være 23. totalt i rangering av tusenvis av selskaper over hele verden. (www.lineagelogistics.com)

READ  SC Øst -Bengal har signert nigerianske Daniel Cheema som den fjerde utenlandske rekrutten

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *