– Litt over å peke en person – VG.

Hjemme: Kongswinger-spiller Adam Cowan tok imot en fotograf på en smittende vennlig avstand tirsdag ettermiddag. Foto: Paul Sanstelly, Mid Kongswinger

Oboslica-stjernen Adam Cowan (35) er en spiller i Kongswinger som først ble diagnostisert med koronainfeksjon. Han trodde sønnens forkjølelse var årsaken til de første symptomene, og Sane benekter trener Morton Roslands påstander.

Cowan velger å fortelle historien til VG etter å ha mottatt Kongswinger-reaksjonene i forrige dags manipulasjon.

Assange-trener Morton Roseland og Groot’s Eric Gjane Kritisk presentert På tiden som ble tatt fra Kongswinger-spilleren, følte jeg nivået på symptomer (mandag) for den fullførte testen (lørdag), og det viste seg å være positivt. Dette betyr at dagen før Cowan Test var kjent for å være positiv, avsluttet Kongswinger kampen mot Stirling / Bling.

Redaksjonelt samarbeid

Se Eliteserien og Opos League live på skjermen

Spissen har ikke trent med lagkameratene den siste uken eller så i lørdagens avgjørende 3-2-seier mot Stirling / Bling.

Da testen hans ble funnet å være positiv på søndag, burde Kongswinger isoleres, og ved hele testen er alle svar tilgjengelig på tirsdag.

I ettermiddag kunngjør klubben tilstedeværelsen av en annen spiller Diagnostisert infeksjon, Som går utover Stjartles / Bling: de skal isoleres for andre gang i år, og Oboslica-kampen mot Stremman, som allerede er utsatt av Trendelac, får sin tredje date.

Tilbake til Cowan: 35-åringen tilbyr privilegiet å klare sin egen trening de to første dagene etter turneringen. Forrige helg – dvs. søndag 15. november – spilte han for Kongswinger mot Sane, og beskriver seg selv som «like sunn som en fisk» fra ankomst til Bergen lørdag til hjemkomst søndag kveld.

READ  Røyk fra kanadiske skogbranner er påvist så langt unna som til Norge

For seg selv måtte han uansett være hjemme på mandager og tirsdager, og han skjønte at noe ikke stemte mandag kveld. Deretter snakket han med Kongswingers lege, Age Henning Anderson.

– Jeg var hundre prosent sikker på at det var forkjølelse. Noen får reelle symptomer, andre har ingen, og sønnen min har influensa. Jeg trodde det kom fra ham. Jeg skulle være hjemme på tirsdag, på onsdag var jeg “litt avslappet” og på toppen av treningen, men det var ingen tegn til korona den gangen. «Vi har fri på torsdag, og planen min er å trene på fredag ​​og spille på lørdag,» sa Cowan over telefon.

Les mer

Mot Kongswinger: – Katastrofe

Ifølge Cowan opplevde han ikke ordentlige symptomer før på fredag. Samme ettermiddag gikk Sane ut og bekreftet infeksjonen i laget sitt, nemlig Cowan og Kongswinger’s tidligere motstander på den tiden.

– Da fikk jeg litt «corona panic» og tenkte at det kunne være slik. Da ble det litt ekstra. Jeg mistet smaken og sånne ting, jeg snakket med legen, og han ba meg kontakte Corona-telefonen. Men den var bare åpen til klokka 15.00, og klokken hadde passert den. Så jeg tok kontakt lørdag morgen og sjekket, sier Cowan.

Han beskriver sykdommen som «en god temperatur i kroppen», bena og armene føltes varme, men hodet føltes kaldt.

– Jeg burde ha testet meg selv før. Jeg la den på kappen min. Du må lære av feilene dine, og jeg oppfordrer alle som kjenner symptomene til å teste. Men å tro at det er korona er ikke så lett for meg. Jeg syntes det var kult, og Cowan godtar å være gravid kone hjemme.

READ  Airways fullfører International Norway Simulation Project

Imidlertid synes han det er feil – Sen-trener Morton Roseland V.G. த்தேன் Sa på mandag at «Jeg satte de to sammen» for å finne ut hvordan infeksjonen skjedde i Sane.

– Du vil aldri vite. Man skal ikke påpeke så alvorlige forhold. Det er en alvorlig sykdom, så man bør ikke påpeke hvem som er berørt. Jeg sa ikke at de smittet meg fordi du ikke vet, det kan ha kommet fra flyplassen. Det er viktigere ting enn fotball. Å peke på en person er litt mye. Nuxstad (Espen) har sagt at man ikke skal se etter ofre. Da ville det være feil. Sane, tellene pekte ikke på noen i Cowan.

Les mer

Koronainfeksjon i opossum: to klubber i isolasjon

Dagen etter sitt eget spill insisterte Morton Roseland fra Anne Chanel på at han ikke var på utkikk etter en spiller på Kongswinger på noen måte, men adresserte klubbens kritikk:

– Jeg leter ikke etter Cowan. Han er en utrolig fantastisk mann. Menneskelig svikt kan oppstå, men systemet blir veldig vanskelig å forstå, det er i Norge i dag, så du bør ikke gå glipp av det, anholder san sanator.

– Fotball har vært bra så lenge, infeksjonen vi tok med på banen kom utenfra. Men nå begynner vi å spre det mellom oss. Jeg frykter for tilliten til myndighetene og folk flest. Derfor opptrådte jeg slik, fortsetter Roseland – og han insisterer på at Kongswinger ikke håndterte saken ordentlig.

Adam Cowan svarer på spørsmålet om Kongswinger har en kampfordel fra å avslutte en kamp mens de venter på testresultatet:

READ  - Dette er Leiden - V.G.

– Nei. Nå vil jeg ikke skryte av meg selv, men jeg synes Kongswinger er litt av en viktig spiller. Hvis du ser på hva jeg gjorde nylig. Så jeg vet ikke om det er bra for oss å spille kampen mot Bling, sier Cowan, som har vært en av Oboslicas beste spillere i mange år.

Den tidligere Odd og Hamcam-spilleren var også en stor stjerne for Kongswinger da han gikk til pokalfinalen mot Rosenborg i 2016.

– Betyr dette at dere toppfotballspillere bør ta hvert eneste lille symptom på alvor?

– Ja, det burde vi. Hvis du testet deg ofte, hadde det vært like enkelt å kontrollere som du gjør i utlandet, sier Cowan.

– Har du tatt godt vare på Kongswinger?

– Ja. Jeg følte meg så bra og syntes det ikke var noe spesielt, sier Adam Cowan.

VG Rabattkoder

Forretningssamarbeid med Kickback.no

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *