Live nyheter og rykter: Arsenal Martin Odeguard går videre, Tottenham Cochlears Nahitan Nandes, Harry Kane

Lionel Messis første pressekonferanse som Paris Saint-Germain-spiller

Den første helgen i Premier League er i bøkene og mesterne Man City gled for å beseire Tottenham, Manchester United, Liverpool og Chelsea gjorde tittelkrav med imponerende seire.

Nykommere sjokkerte Brentford ArsenalWatford er tilbake på førsteplass mot Aston Villa, som startet livet uten Jack Greelish.

Men til tross for at fotballen er tilbake, er det fortsatt fokus på transfermarkedet, og mange ledere gjentok sitt ønske om å legge til i lagene sine før bordet utløp.

Arsenal er den siste klubben som har sluttet seg til Inter Milan Lutario Martinez, selv om Tottenham har sluttet seg til Argentina, mens Nerasurri nylig solgte Romelu Lukaku til Chelsea. 597,5 millioner og kan være tilbakeholden med å selge en annen stjerne blant fanoroligheter.

Paul Bogbas fremtid på Old Trafford blir stille og rolig et problem. Til tross for fire hjelpemidler til en flott seier over Leeds, Manchester United -midtbanespillerens kontrakt er ett år unna Uavhengig Paris Saint-Germain har lært at etter å ha lagt Lionel Messi til gratis overføring, vil de være ivrige etter å lansere en ny massiv gratis overføring neste sommer. Ved å doble franskmannens lønn.

Følg alle de siste nyhetene og ryktene om åpningshelgen i den nye Premier League -sesongen:

1629182636

Jack Rodborn17. august 2021 07:43

1629182460

Tottenham retter seg mot Nahitan Nandes of Cochlear

Nahidan Nandes fra Tottenham Cochlear prøver angivelig å signere. Fabricio Romano.

Spurs vurderer Uruguay for å forbedre midtbanen.

Ingen bud har blitt tatt ennå, men sardinerne vurderer spilleren.3 mellom 21,3-25,6m.

Jack Rodborn17. august 2021 07:41

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *