Live score og de siste oppdateringene av ledige stillinger

LLa andre gjøre dette igjen, skal vi? Den andre testen har vært en anstendig affære så langt, med Sri Lankas James Anderson (litt mer) og Mark Wood og England som scoret en semi-anstendig poengsum på 381 i den første omgangen etter noe utmerket arbeid. På slutten av andre dags spill ble Johnny Burstow (24 *) og Joe Root (67 *) begge avskjediget billig av England-åpnere i en omorganisering.

Kampene til Englands åpningsspillere er nå offisielt en ting. De har blitt kastet ut hver gang av venstrearmet spinneren Lasith Empuatenia – nå for enkeltfigurer i tre påfølgende omganger. Dette begynner å bli et problem, med fire testkamper stilt opp i India.

Joe Root så en annen klasse på ethvert annet nivå i England-oppstillingen, men det var James Anderson som tok overskriftene etter å ha droppet Sri Lanka med seks wickets i første omgang – og viste sitt 30. fem-wicket-trekk i tester samlet og hans økende effektivitet på en av de klareste banene. Dette er en betydelig innsats.

Her er et utdrag fra Nick Holts artikkel om den mannen i går.

En fantastisk scene, Scoret Anderson 6-40 på 29 overs i Sri Lankas omganger: den 30. fem-gangen i sin testkarriere og hans beste i en test i Asia. I syv tester siden begynnelsen av 2020 har Anderson nå tatt 29 baner med et gjennomsnitt på 17,6 og har ikke vist noen tegn til tilbakegang siden fylte 38 år.

«Alder er noe jeg egentlig ikke tar i betraktning – jeg våknet aldri og tenkte, vel, jeg er 38, hvor mange dager,» sa han. «Jeg er i god form som jeg alltid har vært.»

Anderson sa at varmen og fuktigheten i den ledige stillingen og den manglende støtten til sprekkskuddet gjorde turen til England mer tilfredsstillende enn suksessen han hadde oppnådd.

“Du synes dette er en stor prestasjon fordi forholdene er så forskjellige. Været er rakettvarmt og kaster over, og gangene og belønningene jeg får er definitivt så mye bedre. ”

«Når det gjelder ferdigheter, kastet jeg ballen i garnene her, så jeg Stuart bruke fotskjæreren til å bolle i det første spillet, og jeg har jobbet veldig hardt for å sikre at den slags ferdigheter er opp til bunnen av.»

GMT vil spille klokka 4.30, som vi vil være her for. En viktig dag for England å vinne serietilliten. De vil naturligvis ønske å slå tettere.

READ  "Kroppen er revet i stykker mange steder, som jeg aldri har sett."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *