Liverpool Analyse – Curtis Jones er best, men Diego må ta en beslutning

Jones er den beste fordi Diego kjemper

Jurgen Klopps benkebruk har ikke fått verdensomspennende anerkjennelse denne sesongen.

De Liverpool Selv om arbeidsgiveren ofte blir beskyldt for å vente for lenge på å gjøre endringer, er ikke alternativene alltid omfattende på grunn av skader som har redusert teamet hans.

Mot City var Globen ikke bare en tidlig bryter, men fingrene påpekte at den var feil.

Selvfølgelig hadde Curtis Jones all rett til å føle seg litt overveldet over å få kroken midt i andre omgang, da Liverpool slet igjen med å utjevne reglene.

Jones var Reds ‘fremtredende utøver i første omgang, noe som ga dem energi og spenning da de ønsket å sette hjemmelaget på fremre fot. Som alltid viste 20-åringen ingen tegn til overdrivelse i dette tilfellet.

Han hadde defensiv årvåkenhet og fart for å forhindre at Bill Foten tydelig brøt sammen.

I motsetning til dette, spilleren som dro samtidig, Diego, Det var nok en relevant ettermiddag.

Spanjolen kompromitterte seg selv i de første øyeblikkene ved å foreta en falsk uønsket booking på Ilke Gundogan, det tredje gule kortet på åtte Premier League-kamper siden han kom tilbake fra skade.

Mens det var lovende øyeblikk mot pause, gled Diego sakte inn i andre omgang.

Kastet inn i en hektisk tidsplan etter en så lang periode, midtbanespilleren ser ut til å føle effekten og fordelen av en pause. Imidlertid bør Jones fortsette å spille nå.

Kom til skapet

Innerst inne kan J ர்க rgen Klopp ha visst at han kunne forlate det så lenge.

READ  Manchester United 'spent og sulten' for toppmøte med Liverpool | Manchester United

De siste ukene har vist hvorfor endring definitivt kommer, ettersom Liverpool effektivt har klart midtstoppskrisen i flere måneder.

Midlertidige defensive duoer gjorde ingenting spesielt mot Fabinho eller Jordan Henderson City, som startet omgangene uten godkjent spiss.

Ingen av dem kan klandres for den personlige drømmen til Alison Becker, som tok kampen avgjørende fra Liverpool i siste kvartal.

Må lese nyheter fra Liverpool FC

Men den langsiktige effekten av fraværet deres merkes nå ettersom begge nå er nødvendige på midtbanen.

Globen skal ikke kritiseres for ikke å kaste Ozan Cupcake eller Ben Davis i den dype enden her.

Dette er rett og slett ikke verdt å ta. Faktisk kom Davis ikke engang på benken, og Nat Phillips, som ikke har slått noen ned de siste ukene, har tatt hans plass.

Men med mindre de begynner å kjøpe nye gutter, vil de snart bli tilbudt et kjøp.

En hel uke på Kirkby vil hjelpe skapet – med muligheten til å starte i Leicester City på lørdag – til å bli vant til. Liverpool trenger runde knagger i bakhullene.

Salah lover å bli slem

I det minste scoret Liverpool.

410 minutter etter den siste sveipingen av løkposen på Anfield, gikk Mohamed Salah Colossus videre til spotsparket han tjente strålende da han mottok målet til Ruben Dias.

Dette er 22 mål på 32 turer for egypterne denne sesongen, noe som lover å være en kampanje.

Hvis Jrgen Globe alltid hadde oppfordret Liverpool til å lage sin egen historie, var ikke de siste tegnene det han hadde i tankene.

Etter 23 kamper har Liverpool 27 poeng mindre enn samme nivå tidligere, det største fallet i historien fra noen engelsk mester.

I 1956 tapte et lag fra Chelsea tre hjemmeligakamper på rad.

Statistikk som dette må plasseres i sammenheng, som er en slem sesong som alltid vil bli betraktet som en anomali i rekordbøkene, og disse situasjonene vil hjelpe Liverpool mindre enn de fleste lag.

Det er vanskelig. Med de fire første stedene i fare, må de røde begynne å bruke nåtiden mer for å sikre at de kan omfavne fremtiden og fortiden.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *