Liverpool European Super League Live – Jordan Henderson ‘Call Meeting’, Premier League-respons, UEFA motsatt tilbud

Super League-lederen sier at den Liverpool-støttede planen vil ‘redde’ fotballen

European Super League-president Florentino Perez mener de kontroversielle planene som er opprettet av Europas 12 eliteklubber er “å fikse og redde fotball”.

Ifølge Forbes sa Real Madrid-presidenten på 2,3 milliarder dollar at La Liga-gigantene var “i en veldig dårlig situasjon” og bare kunne “overleve” ved å skape en inngjerdet europeisk konkurranse.

Under et joint venture mellom Liverpool, Manchester United, Chelsea, Arsenal, Manchester City og Tottenham, vil Europas 15 beste klubber garantert komme inn i turneringen – uansett hvor de havner i sine respektive ligaer.

Fem kvalifiseringskamper vil bli tildelt andre kvalifiseringskamper, men planene har møtt bred tilbakeslag fra supportere, eksperter og nå klubbens beste messing, inkludert Jürgen Globe og James Milner.

Perez kom med en rekke uttalelser til Syringito TV om ESL, ifølge Fabrizio Romano på Twitter, og sa at “spillere som deltar i internasjonale konkurranser som UEFA ikke vil bli utestengt” som svar på at disse klubbene ønsker å forlate Champions League.

Mer her.

Florentino Perez og Zinedine Zidane (Bilde: Angel Martinez / Real Madrid via Getty Images)

READ  Liverpool møter betydelig Jordan Henderson permittering, Jurgen Globe beklager "massivt slag"

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *