Liverpool Exchange Message – Danny Ings Claim, Guinea Vignoldam Exit, Aaron Ramsey Attached

Alexander-Arnold og de røde er langt fra internasjonal ‘utvisning’

Trent Alexander-Arnold ble ikke lagt merke til av England

Den nylige oppsigelsen av Alexander-Arnold, helten som vokste opp i Liverpools hjem, har forårsaket mye kontrovers.

Spilleren ble rapportert å være seg selv “Katastrofe” Med et uventet snap fra Gareth Southgate, skal de røde ha tatt imot nyheten med sjokk og fortvilelse.

Imidlertid å skrive Den uavhengige, Påpeker Tony Evans, den 22 år gamle Schouser er langt fra den første Anfield Ace bizarre levert av landsmannen til den kalde skulderen – siterer to store skotter fra 1980-tallet.

Skotske soldater som dro til England på den tiden – ordet som ble brukt om “Anglos” – ble ofte ekskludert fra utvalget. Det var en skjevhet til fordel for de nord for grensen.

Det ble også følt at Liverpool var motvillige til å la sine ansatte spille mer internasjonal fotball.

I Hampton, hovedkvarteret til den skotske FA, var det håp om at Hansen ville gråte av skade ved flere anledninger, bare for å fremstå som frisk og sunn for Liverpools neste kamp. Stein stolte ikke på ham.

Likevel var Hansen en virkelig skuespiller i verdensklasse. “Det er gal at Skottland ikke fikk mye ut av ham,” sa Graeme Sensens. Sensens mottok 54 landskamper, noe som ikke var en vesentlig avkastning som forventet for en spiller og lederen av hans talent.

Nicoles behandling var nesten blendende. Han er den mest undervurderte spilleren i Liverpools historie.

Hadde han tilbrakt hele livet på høyre side, ville han vært et av de største uttrykkene for den posisjonen han har sett i spillet.

I stedet handlet han til fordel for sitt allsidige team, men handlet mot Nicoles arv. Han vil spille over venstre, forsvarssenter og midtbane.

Selv om han vant prisen for årets fotball i 1989, blir han noen ganger oversett i Liverpools voksne paradigme. Han blir ofte oversett av Skottland.

READ  Javier Pinola destacó que todos los deportes en River son importantes

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *