Liverpool Exchange News LIVE – Yves Bissouma War, Guinea Wisdom Exit Claim, Nuno Mendis Wanted

Barca skal laste opp Cotino for å unngå å betale ytterligere 17 millioner til Liverpool

Philippe Coutinho fra Barcelona (Bilde: David Ramos / Getty Images)

Barcelona er stadig mer ivrige etter å signere Philippe Coutinho i sommer, med en rapport som sier at playmakeren er nær å utløse en utbetaling på 17 millioner dollar for Liverpool.

Godinho kom til Barca fra Reds i en avtale verdt 2.142 millioner tidlig i 2018, men har siden slitt med å leve opp til overgangssummen.

Daglig post Mundo Deportivo sa at beløpet ble brutt med påfølgende avdrag på $ 103 millioner, hvor Barca allerede dukket opp som en del av de 15 divisjonene og opptredenen, men hovedregelen er 17 millioner dollar, som vil bli utbetalt til Liverpool hvis 28-åringen spiller 100 kamper for klubben.

Artikkelen deres lyder som følger:

Han har for øyeblikket spilt 90 ganger på Nou Camp, men med liten innvirkning er klubben opptatt av å unngå å betale denne regelen midt i finanskrisen de møter etter fjorårets utbrudd av koronaviruset.

Da Barcas regnskap nylig avslørte at de skylder $ 112 millioner til 19 forskjellige lag på overgangsgebyrer, håper de å kutte ned på unødvendige utgifter hvor de kan.

Andre underavdelinger han allerede har møtt inkluderer m 4 millioner til å spille i 25 kamper, m 9m for å kvalifisere seg for de to første årene av Champions League og m 4m i tillegg til å vinne turneringen – hans siste periode i Bayern München til tross for at han vant medaljen da han hadde gjeld.

Rapporten sier at Barca nå er interessert i å anskaffe brasilianere i sommer enten gjennom en direkte overføring eller gjennom en låneavtale.

Coutinho har to år til å løpe på kontrakten, etter å ha gått gjeldsløst etter å ha tilbrakt forrige sesong i Bayern München.

Tilbake i desember, ECHO publiserte en artikkel Det sa at vi forstår at Liverpool har betalt hele 2142 millioner avgifter til banken.

READ  Bokba, Lindelof og Shaw blir med Manchester United i treningsløp for Manchester Uniteds tur til Burnley

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *