Liverpool Exchange News – Mohamed Salah New Deal, Earling Holland krav, Saul Niguas

Croplar vises på Hotel Thea -arrangementet

Hotel Thea Bistro og arrangementer åpner endelig igjen i morgen, ettersom Liverpools beste Bruce Grobelar vil være den spesielle gjesten.

Croplar vil være den spesielle gjesten på et eksklusivt arrangement der 40 heldige mennesker får muligheten til å møte tidligere heldige stjerner og høre hans fantastiske historier.

Billettene er priset til £ 25 per person, inkludert to måltider og en drink, og arrangementet vil finne sted etter Liverpool -sammenstøtet med Burnley.

På den nyoppussede romslige balkongen er den nye bistroen visjonen om Theas egen Neil Hodgsons store drøm.

Anfield Local Reds vil lage søndagssteken fra kl. 12-18 neste dag vendt mot siden av Sean Dice.

Thea har også blitt lagt til på sin rangering i sommer sammen med Kia Elizabeth Gill, barnebarn til Pia Shangley og vert for Spirit of Shangley, som kom tilbake til Liverpool som sin hendelsesleder på hotelllaget etter å ha bodd i Hellas i flere tiår.

Shangli gjør netter og turer i bestefarens fotspor, og hun har mange historier om den store mannen.

På samme måte vil Karen også være en lenke til globale støtteforeninger, og vil dedikere fredagskvelder på Hotel Bistro til supporterkvelder med Liverpool -legenden og utmerket mat.

Billetter til morgendagens gjenåpning av Bistro finner du her: https://www.ticketsource.co.uk/whats-on/21-anfield-road/hotel-tia/hotel-tia-bistro-opening-night-with-grobbelaar/2021-08-21/16:00/ t-kjyyyv

Liverpools store Bruce Grobelar utenfor Hotel Thea

READ  La Gantoise Partisan vant i Beograd og scoret ni av ni

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *