Liverpool har sagt at de vil selge 11 spillere for å skaffe millioner i sommer

I løpet av åtte uker avsluttes Premier League-sesongen 2020/21 før en sommer full av internasjonal konkurranse, med overgangsspekulasjoner.

Tilhengere av utvekslingssulten vil se ørneøyne når de mener at deres forening begynner å inngå utgående avtaler, hvor sistnevnte utvilsomt vil dominere samtalen.

Også før åpningen av overgangsvinduet gjennomførte ECHO en undersøkelse om tregheten i innenlandsk fotballaktivitet. Liverpool Hvilke spillere vil Jurgen Globe og Michael Edwards ønske å eie eller selge i sommer?

Tusenvis av støttespillere stemte og resultatene var veldig klare – uten tvil noen få falske klikk som prøvde å unngå resultatet.

Det til side var det Spilleren vil beholde Dio Jota utmark som kom ut som Reds-fan Enn noe annet.

Portugal International, gjorde han en fantastisk start i livet Kloden Før han kom tilbake denne måneden for å fortsette der han slapp med en skade, så 98,3% av velgerne at han ønsket å bli i Liverpool før neste sesong.

Fullback-superstjernene Andy Robertson og Trent Alexander-Arnold tok andre- og tredjeplass, med henholdsvis 97,7% og 97,2% av stemmene for å beholde Anfield.

Kaptein Jordan Henderson, innkommende stjerne Curtis Jones og fullverdige angripere i verdensklasse på Sadio Mane kom seg til topp seks med 97%, 94,7% og 94% av fansen som ønsket å bli i Liverpool.

Tenåringsstjernen Harvey Elliott (holder 92,9%), massiv midtstopper Virgil van Dijk (holder 89,7%), thriller-midtbanespilleren Diego Alcondara (holder 89%) og frisk imponerende forsvarer (holder 88,9%) i topp på Knot Phillips.

Må lese nyheter fra Liverpool FC

Den utrolige midtbanegeneralen neste i Fabinho fikk 88,8%, 88,7% og 88,4% av fansen, sammen med den mest talentfulle senterhalvdelen Joe Gomez og superstjernen Mohamed Salah.

READ  Rangers med ni faller på Slavia Praha og går dårlig ut Europa League

87,7% av fansen stemte på at den unge keeperen Guyom Kelleher skulle beholde ham, mens Allison i verdensklasse ble fulgt av 81,5% av supporterne som valgte førstevalgsskuddstopperen på Anfield.

Den 20 år gamle forsvarsspilleren Ozan Kabuk, som skal kjøpe fra Liverpool Schalke på slutten av denne sesongen, er den siste spilleren som blir vurdert av mer enn 80% av fansen som vil beholde ham i sommer.

* Er du enig i resultatene? Avgi din stemme eller i modulen nedenfor Fortell oss i kommentarfeltet

Han ble fulgt av Neko Williams (78,9% keep), James Milner (74,2% keep), Roberto Firmino (68,9% keep) og Rice Williams (68,9% keep).

Nafi Geeta, Reds tredje dyreste spiller i historien, ble kåret inn av 68,8% av alle stemmeberettigede for å beholde Keep-alternativet, mens 66,8% stemte for å beholde Ben Davis – som ennå ikke har spilt et spill for Liverpool.

Costas Simigas, som nylig signerte til venstre, vil at 66,1% av fansen skal beholde ham, mens den stadig tilstedeværende stjernemiddelspilleren Gini Vijnaltam er i de siste månedene av kontrakten og er sterkt knyttet til et overgang til Barcelona. Fans stemmer også for at han skal bli.

Ungdomssenterbacken Sepp van den Berg, den siste spilleren som mottok flere stemmer enn salget for Liverpool, stemte 58,6% for å beholde sine tjenester.

Analyser alle de siste Liverpool-overskriftene, teamnyhetene, overføringsryktene, oppdateringer om skader og hva som er neste for de røde.

Du vil også motta gratis utvekslingsprat og analyse hver dag!

Registrer deg her – det tar bare noen sekunder!

Nå har 11 spillere bestemt at fansen kan tjene penger på de røde i sommer.

READ  India mot England: Fifth T20 International - Leve! | Sport

Den mest ubeslutte av menneskelige supportere er Alex Oxlade-Chamberlain, 45% stemte for å beholde ham, men 55% ønsker å selge den tidligere Arsenal-midtbanespilleren som har slitt med skader denne sesongen.

En annen mann som brukte for mye tid på behandlingsplanen, var Joel Madip, og 43,8% av fansen stemte for å holde ham med 56,2%, og mente klubben skulle selge eiendommen i hjertet av sikkerhet.

Takumi Minamino, som vokste opp i gjeld i Southampton etter at en kontrakt ble undertegnet i februar 2021, ble stemt inn av 35,5% av fansen, med 64,5% som stolte på ham for klubbpenger.

Unge tvillinger Harry Wilson og Ben Woodburn 66,3% og 68,7% av fansen stemte for å selge dem, mens 77,7% ønsket at de røde skulle betale for Shardon Shakiri.

Akademiproduktet Shay Ojo, som fortsetter å utmerke seg med Cardiff-lån denne sesongen, sa 84,9% av supporterne mente at han skulle selges.

Globes ‘første signering, Marco Cruzic, ble sendt på en gjeldsserie i løpet av sin tid på Anfield og er for tiden i Porto, med 86,1% av fansen som stemmer for å forlate ham, mens tredjevalgsmålvakt Adrian avsluttet med 88% av stemmene til bli plassert i klubben utover inneværende sesong.

On-Lone Shot Stopper Loris Carius 89,9% av de røde ønsket å finne en kjøper for seg selv, med Dvo டி ஓ k Origi, den siste som ankom, og fant 92,5% av supporterne som mener at han skulle gå i sommer litt upålitelig.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *