Liverpool – Harvey Elliott i “Overraskende ny rolle” for Liverpool FC “More Than Hope”

Når Harvey Elliott Da han kom tilbake fra kredittiden i Blackburn, så det ut til at han tjente som en backup for Liverpools bredere spillere, men han er nå på midtbanen.

Elliott har vært høyreekstrem med Rovers i det meste av kampanjen, men manager Tony Mowbray har satt ham i mange andre roller.

Viktigst av alt, spilte han nr. 8 mot Millwall, Birmingham, Preston, Nottingham Forrest og Rotherham, og denne midtbanen ser ut til å ha fanget Perths øye. J ர்க rgen Globe Og hans stab.

Med Ginny Vijaltam Forlater klubben, trioen Diego, Jordan Henderson Og Fabinho Kommer fortsatt ikke tilbake fra pauser etter sesongen og Alex Oxlade-Chamberlain Elliott spilte som midtbanespiller gjennom hele pre-season.

18-åringen ble inspirert til å spille en nøkkelrolle i karrieren og kreativiteten, og når kampanjen starter riktig kan han betraktes som et vanlig alternativ midt i parken.

“For å være ærlig, så bryr jeg meg ikke om jeg spiller hvor som helst,” sa Elliott LFCTV Hertha etter torsdagens vennskapskamp mot Berlin.

“Jeg er spent på å ha på meg skjorten uansett hvor jeg spiller.

“Hver kamp, ​​gi meg 100 prosent, jobbe så hardt jeg kan, jeg prøver å påvirke spillet.

“Jeg vil spille med mer selvtillit der Kefir forteller meg å spille.

“Det er bare 100 prosent å gi tilbake til skjorten.”

Elliott ser ut til å holde seg utover slutten av overgangsvinduet med Liverpool, som har blitt nektet Sheffield United-lånerenter da de forbereder seg på førsteplassen på Anfield.

Han var godt plassert på laget, og i påvente av den nye sesongen uttrykte han sin tillit til at de unge røde var klare til å løpe på bakken.

READ  Man United foreslår Ballon d'Or eller seksjon for Sancho-avtale på £ 86 millioner

“Etter min mening tror jeg guttene er klare,” fortsatte han.

“Når vi ser på hver treningsøkt og kamp, ​​er alle fulle av selvtillit og alle er 100 prosent i form.

“Tydeligvis kommer flere gutter tilbake, men jeg håper de kommer mye raskere tilbake.

“I begynnelsen av sesongen surret vi alle, åpenbart at du må forlate førsesongen, jobbe hardt, ta miles og prøve på treninger. Jeg føler 100 prosent i hver kamp denne sesongen.

“Vi skal sørge. Vi er alle spente, så la oss se hva det bringer.”

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *