Liverpool kan signere neste Frank Lampart og Premier League-rivaler begynner å legge merke til

Melkamu Frendorf ble oppdaget før han nådde sitt mål i mini-derbyet i helgen.

28 sekunder senere slo sommersignering Liverpool Everton 2-0 på under 18-årene.

Men ingen øyenbryn blir løftet på Kirpky.

De Liverpool Midtbanespilleren Hoffenheim har spilt 14 kamper siden – Opplæringskompensasjon vil bli gitt På Bundesliga Club – bak Manchester City-bordet for å hjelpe U-18-tallet til å bli nummer to.

Frendorf, 17, Fabian gikk sammen med Mirosek og Matus Muzialovsky Da Liverpool gjorde en klar innsats for å forbedre kvaliteten på ungdomslaget.

U-18-sjef Mark Bridge-Wilkinson er den siste 1 million signaturen fra den 16 år gamle sensasjonsveiledningen Gordon og Marcelo Pitaluka fra Derby County, periode Scanlan og Stephen Bajdic.

Og kan være ornamentet i Frendorf-kronen.

I den siste U-18-kampen ble speideren til en rivaliserende Premier League-klubb straks tatt bort med den angripende midtbanespilleren.

“Han minnet meg om Frank Lampard,” sa kilden EKKO.

“Du forlater ham et øyeblikk, og så vil han vises i boksen eller i det farlige området.”

Frendorf kan spille på tredje eller 10. plass foran og hans tidligere Hoffenheim-trener Danny Colm snakket om et ‘spesielt’ talent som ofte får innvirkning i ‘avgjørende’ øyeblikk.

Kalam Forklart til ECHO: “Mel er en veldig fleksibel spiller, han er grei med en god teknikk og har utmerket utholdenhet. Han scorer ikke mye mål. [at Hoffenheim] Men han var involvert i nesten alle de offensive operasjonene.

“For meg var han en veldig viktig spiller, og han startet ofte sine dynamiske og rettferdige drypp avgjørende øyeblikk.

“Jeg er ikke en fan av å sammenligne spillere med andre, men Mel er en spesiell spiller. Han er rask, har god utholdenhet, han vil lære, men han er kreativ.”

READ  Live score og siste oppdateringer

Calm erkjente at Liverpool hadde vunnet ‘mange klubber’ – Bayern München en av dem – da han skrev stipendavtalen på Anfield for at Frendorf skulle signere.

Han scoret sitt første kampmål i Evertons 4-0 derby-dag rute i oktober før han startet store seire over Newcastle United, Leeds United og Burnley.

Frendorf spilte igjen i 90 minutter da Liverpool slo Sunderland 6-0 i forrige måned, og den tyske ungdomslandskampen, som ledet landet sitt under 16 år, kunne tilby en profesjonell kontrakt etter å ha fylt 17 år i januar.

Men Liverpool er godt klar over de økonomiske fordelene ved å signere Freundorf.

Analyser alle de siste Liverpool-overskriftene, teamnyhetene, overføringsryktene, oppdateringer om skader og hva som er neste for de røde.

Du vil motta den siste utvekslingspraten og analysen hver dag rett til innboksen din via vårt gratis nyhetsbrev.

Registrer deg her – det tar bare noen sekunder!

John Newby, som jobber ved akademirekrutteringen i klubben, Fortalte ECHO: ”Det er mye investeringer som går inn i akademiet fra eierne, så vi må sørge for at vi bygger spillerne, og det vil alltid være en utfordring.

“På sikt kan vi utvikle spillere fra akademiet som kan gå ut av klubben og bruke 8 millioner dollar på forskjellige spillere over hele Europa, og da er investeringen i akademiet fullstendig berettiget.”

Speideren, som forlot Kirkby, ble inspirert av Frendorf, som mener Liverpool har signert en spiller.

“Du må følge ham nøye, men han var den beste spilleren på banen en kilometer unna,” sa kilden.

Frauendorf blir observert.

Snart kunne han tiltrekke seg oppmerksomheten til J ர்க rgen Globe.

READ  Fukuoka Saga: Michael Arteta roser Arsenal-ungdom - "ikke vanlig for hans alder" | Fotballnyheter

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *