Liverpool må takke Gennaro Kattuso før Tottenham-trekket

Liverpools supportere er litt forvirret av mangelen på omplassering fra klubben sin og bør i det minste ta litt trøst.

I det minste leter ikke klubben deres etter en ny manager.

I det nåværende klimaet har Premier League-rivalene Everton, Crystal Palace og Tottenham Hotspur stått uten fast sjef i flere uker, noe som gjør det klart at han har trukket seg, pensjonert seg eller fått sparken.

Tottenham har flørtet tungt med mange rivaler, med Mauricio Pochettino, Antonio Conte og Paulo Fonseca som ikke ønsker å ta steget til slutt.

Nå har imidlertid Gennaro Kutuzo sagt ja til å ta over som hovedtrener for Pierrentina etter 23 dager fra sparken Jose Mourinho.

Muligheten til å gå mot den tidligere italienske internasjonale vil bringe tilbake en flom av minner Liverpool Spesielt en natt supportere.

A.C. i Istanbul. Champions League-finalen 2005 mot Milan blir etset for alltid, med de røde som tvinger en straffesparkkonkurranse fra 3-0 og deretter vinner.

Katzo var på Milanos midtbane den kvelden. Men det er en mangel å si at han ikke ble respektert riktig av motstanderne.

“Kattuso ga mye lyd, men han plaget meg aldri,” sa Liverpool-kaptein Steven Gerrard. “Han er ikke en midtbanespiller som kan spille en fantastisk pasning eller score mange mål.

“Han spilte opp til fansen, men som motstander skremte han meg ikke. Men jeg husker at han smilte etter at det gikk 3-0.

“Du kan fortelle hva han trodde var Kutuzovs oppførsel. Da kunne jeg bare tenke,” Hvordan får vi stolthet og respekt? “

READ  Atletico Madrid er klar til å selge, Saul Niguas kan være bundet for Liverpool

Jamie Carragher hadde en plan. I begynnelsen av andre omgang så han Kutuzo oppfordre Milan-fansen til å heie på laget sitt, og foreslo til lagkameratene at midtbanespilleren allerede feiret en seier.

“Du bør prøve å bruke noen form for motivasjon,” sa Karagar. “På det tidspunktet gikk vi ned i søpla. For å være ærlig så du på det og sa: ‘Feirer han?’

“Nå er Kattuso ikke den typen mennesker. Imidlertid feirer han ikke endelig.”

Analyser alle de siste Liverpool-overskriftene, teamnyhetene, rykter om overføring, oppdateringer om skader og hva som er neste for de røde.

Du vil motta den siste utvekslingspraten og analysen hver dag direkte til innboksen din via vårt gratis nyhetsbrev.

Registrer deg her – det tar bare noen sekunder!

Vi vet alle hva som skjedde videre, Jetty Alonzo scoret Liverpools tredje mål på seks minutter.

Kattuso, som snakket senere, sa at det ikke var tvil. “Enhver fotballspiller eller hvilken som helst fan vil fortelle deg at det er bedre å tape 3-0 uten å berøre ballen enn å miste slik vi gjorde,” sa han.

Kattusho var en del av Milanos side, som tok igjen 2-1 i Champions League-finalen to år senere.

Han var på Merseyside i mars 2019, en del av Milan Legends-laget som ble slått 3-2 av Liverpool-lagkameratene, takket være Gerrards mål i siste liten.

Nå, etter en 10-årig lederkarriere – inkludert to sesonger i Napoli, har han erstattet Carlo Ancelotti – som er klar til å fornye konkurransen med Liverpool.

Den Premier League-monterte listen bekrefter at de røde må vente til uken før jul – en skam hvis Kutuzo varer for lenge. Det vil ikke være tregt, det er det sikkert.

READ  Sir Alex Ferguson uttrykker sin sorg over Lionel Messi i Manchester United

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *