Liverpool mot Man UTD topper regningen til Big Weekend

Kamp å se: Liverpool mot Manchester United
Dette er sesongens største kamp så langt. Faktisk kan dette Anfield-sammenstøtet være det største møtet mellom disse to rivalene i Premier League-historien.

Ikke nesten 30 år etter den målløse trekningen på Old Trafford i oktober 1991, møttes Liverpool og United som første og andre klubb på første flytur. Begge lederne kan nå ta et poeng igjen, men dette ligger ikke i klærne til J ன் rgen Klopp for å nøye seg med et poeng, mens Ole Gunner må kjempe sekspoengsprøven på Soulscare-toppmøtet.

Av hensyn til scenen håper vi det. På baksiden av Liverpool Bleeding Center – Globen har prøvd tre forskjellige allianser siden Joel Madip skadet mot West Brom i forrige måned – kunne de være i sentrum av forsvaret uten en senior spesialist, som Soulscare burde anerkjenne som en mulighet.

I kontrast er Uniteds utrolige form bygget på defensiv fremgang. Soulscare ser ut til å ha funnet en partner som erstatter Harry Maguire i Eric Bailey, og mens Elfenbenskysten forsvarer har forsvunnet i uklarhet, gjør han først nå en opptreden sammen.

United har fire streker på seks kamper siden de kom tilbake til Bailey-siden, og sjansen til å jakte på Liverpools tre-frem-allsidige Eric har allerede forlatt oss forbløffet. Bailey vil være flink, bygge blokker for å redde målet og slå ned, eller være farlig. Begge kan være, men nesten ikke sikkert. Vi vet ikke om det er et godt tegn på at Bailey har krysset hjerneavstand i lang tid eller til publikum.

Soulscagers tilnærming vil bestemme formatet på spillet. I fem kamper mot de seks store motstanderne i alle konkurranser denne sesongen har United bare sluppet inn ett mål – Tottenham 6-1 på straffe. Siden den gang har United-sjefen på et tidspunkt spilt mot Chelsea og Manchester City, mens han kastet mot Arsenal-siden før renessansen.

Men det var før Uniteds egen renessanse. De er nå optimistiske og sultne – United skal være alt. De hevder at de er favoritter for Anfield-sletten – de er definitivt i form av to sider – og for vår søndag ettermiddagsunderholdning håper vi å ta i bruk Soulscare-koden.

READ  Kvinners Flache Walloon: En imponerende Demi Wollering Amstel - Flache dobler rekord, ingen belgier på topp 10

Man UTD – Topp i ligaen, vinnere og tapere


Se Manager – Sam Allardyce
Lørdagens lunsjtid blir første plass for Black Country Derby Big Sam. Aldri før har en tilstått supporter ønsket å se verter angrepet på Molineux.

«Ja, jeg er en ulvfan,» innrømmet han i 2019, og den nye siden hans har ikke gitt ham mye å heie på ennå. Med unntak av 1-1-uavgjort i Liverpool, har West Brom vært det verste siden Allardyce overtok fra Sloven Flick.

Albion slapp inn 12 mål på tre hjemmekamper under Allardyce, mens forsvaret deres forverres. Å forlate en FA-cup i League One Blackpool ville ikke ha formørket managerens humør som de to foregående nederlagene, der Leeds og Arsenal scoret henholdsvis fire og fem, men uten svar.

Allardyce har selvfølgelig snakket om å gjøre store endringer i overgangsvinduet i januar, men så langt er det bare Robert Snowcross som har kommet. Så Fakies må gjøre og to uker etter forrige Premier League-utgivelse, må de se hvilken innvirkning Allardyce og hans stab har hatt på treningsfeltet, selv om han allerede har fått sine unnskyldninger der.

Covit har presentert seg for en annen stor problemstilling hver dag, med Allardyce som hevder at han ikke kan forene laget sitt under noen omstendigheter, mens Brexit allerede har blitt beskyldt for ikke å rekruttere tre spillere i tide. Tre busser med poser til Wolverhampton.

Big Sam har vært rask med å klandre spillerne sine for nylige nederlag, og hans gjentatte insistering på å gjøre store endringer denne måneden ville ha gjort lite for å forene et splitt – altså lag. Etter god tid til å organisere sine fire menn ville et annet nederlag mellom rekrutteringskampene gi ham noen unnskyldninger.


Treble: Man UDT Momentum, Lampart Sack, Slide in Newcastle


Team å se på – Chelsea

«Vi har hatt to ganske lange uker med muligheten til å jobbe med de store elementene i spillet vårt. Nå har vi muligheten til å vise det.»

Frank Lampart vil kjempe for unnskyldningen hvis han ikke klarer å vinne derbyet på lørdag. Chelsea møter en Fulham-side ubeseiret i den femte, og selv om Cottagers ikke har vunnet noen av disse kampene, har de samtidig samlet inn flere poeng enn naboene.

READ  PSG, begeistret over Lillys Ligue 1, takker Di Maria

Det største elementet i Chelseas trening de siste to ukene har vært å fokusere på hvordan man kan få det beste ut av perspektivet, spesielt fra perspektivet til Timo Werner og Guy Howard.

I Werner sa Lampard torsdag at Tyskland ikke hadde utnyttet tiden til å bli kjent med lagkameratene og hans rolle fremover. Å fortsette å flytte til fremoverlinjen vil ikke hjelpe, og selv om Lampard insisterte på at alle skulle være tålmodige med ideen om at vi vil maksimere Timos ferdigheter i dette laget, visste manageren at det ikke var den luksusen.

I løpet av de siste to ukene har Lampard hatt en sjelden mulighet til å rette opp sin effektive side. En tur til Croven Cottage vil vise hvor nyttig han var.

Se spiller – Ben White
Brighton-forsvarer vender tilbake til Leeds, hvor han brukte forrige sesong på ansikt til ansikt-lån Klubben ønsker å ta på seg forsvareren permanent Sist sommer.

Marcelo Pizza dekket over sin tidligere beskyldning før de gjenforenes og sa at White fortsatt var «beundret og elsket» på Ellend Road. Men 23-åringen må gjøre en jobb, spesielt da måkene går ned til et sted rett over fallsonen, bare to poeng fra forsvar to kamper foran Fulham i det 18. plass og et par mer enn Burnley over dem.

Det har gått ni kamper siden Brighton vant Premier League, og Graham Potter har ikke brydd seg så mye. Etter å ha dukket opp i Man City sa han: «Vi har en kamp eller en halv og en halv kamp denne sesongen,» sa han. «Annet enn det, er prestasjonsnivået vårt bra.»

Figurene støtter Potters positivitet til en viss grad. Hvis Premier League bestemmer de forventede målene og de forventede målene mot, kan Brighton være en utfordring for Europa. Men det er det ikke, det er de ikke. De har scoret 5,3 færre ikke-straffemål enn forventet og sluppet inn 6,1 flere ikke-straffemål enn forventet, som defensivt er den verste ytelsen i ligaen.

READ  F1 Saudi-Arabia: Perez vinner over Verstappen på femtende plass, Alonso på tredjeplass.

Potter har allerede byttet keeper etter å ha blitt et hologram i Matt Ryan-hanskene, selv om Robert Sanchez ga et trygt par hender, men han ble tatt ut av posten for City-vinner onsdag. Brighton går ikke glipp av så mange muligheter, mens Leeds har en tendens til å kaste bort mye av det de skaper. Hvis White kan pålegge Patrick Bombard, kan måkene begynne å arrestere deres engstelige tilbakegang.

Se Football League Game – Barnsley mot Swansea
To kamper i Sky Sports «Premier League-tilbud om mesterskap på lørdag. Middlesbrough møter Birmingham i lunsjtidsparken, med Burnsley som leder Swansea etter Fulham mot Chelsea.

Både Barnsley og Swansea har hatt gode sesonger, med vertene som overgår forventningene på niendeplass. Avhengig av resultatene fra forrige dag, kunne de erstatte Boro i omkretsen av sluttspillet på syvende plass.

Swansea er Norwichs nærmeste jagere, men nederlaget ved Oakwell gikk foran Bournemouth eller Brentford. Møtet kommer en måned etter at Swansea sist møttes på Liberty Stadium, hvor de vant 2-0.

Du kommer til å se Leicester mot Southampton, ikke sant?

Se europeiske spill – Inter Milan – Juventus
Å låse opp denne helgen vil ikke være så ille fordi vi er bortskjemte for valg for de store spillene over hele Europa.

Fredag ​​kveld tilbyr tre alternativer: Roma-derbyet som ser Roma møte Lazio på tredjeplass; Porto mot Benfica fra Portugal; Eller den tredje Bayer Leverkusen Union reiste til Berlin mot femteplassen fra Bundesliga.

Søndag ettermiddag møter Erdogans to øverste lag Ajax og Finord, men andre omgang i Amsterdam starter samtidig med å møte Liverpool United.

Mest praktisk er Derby de Italia den perfekte måten å lukke helgene på. De to første stedene i forrige sesong på Serie A-møtet var klokken 19.45. Inter er nummer to, men mens Juventus er femte, er Andrea Birlows side i bedre form enn de har vært i de tre siste kampene. Inter har bare tatt fire poeng i en periode.

Å bo i og ut av omverdenen har aldri vært enklere.

Ian Watson

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *